To je to što me zanima!

Jelenina kolekcija cipela vrijedi isto kao dva stana u Beogradu

BOGATSTVO U CIPELAMA Karleuša je čak i svojoj starijoj kćeri oblačila štikle dok je još bila tromjesečna beba. I T. Ecclestone ima nekoliko milijuna kuna u cipelama
Vidi originalni članak

Nakon što je prije dvije godine potrošila čak 1,5 milijuna kuna na 73 para louboutinki, Jelena Karleuša (36) opet je pokazala impozantnu kolekciju cipela.

Na društvenim mrežama srpska pjevačica objavila je fotografiju svoje garderobe prepune štikli. Srpski mediji su izračunali da je s novcem koji je dala za louboutinke mogla kupiti čak dva stana u Beogradu.

No pjevačicu to ne uzrujava jer obožava cipele. Čak je starijoj, tada tromjesečnoj kćeri Atini (5) obula ružičaste cipelice s petom. Naručila je sedam pari iz Švicarske. Za štiklama je lud i njezin suprug, nogometaš Duško Tošić (29). Zbog njega ih je prije nosila i tijekom seksa.

- Odučila sam ga od toga. Sad je sretan i ako se izdepiliram – rekla je dvostruka majka.

Štikle obožava i Tamara (30), starija kći riječke manekenke Slavice Ecclestone (56) i šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea (83).

U garderobi od dvjestotinjak kvadrata ima nekoliko milijuna kuna u cipelama. U njemu je čak 120 pari louboutinki koje je platila 600.000 kuna. Iako neke od 15 uggsica i štikli YSL nikad nije obula, rekla je da će ih i dalje kupovati, a u nasljedstvo će ih ostaviti kćerima. U braku s bivšim trgovcem dionicama Jayom Rutlandom (32) ima četveromjesečnu kćer Sophiju.

Idi na 24sata

Komentari 138

  • Biggy86 25.07.2014.

    Palastika od glave do pete, ne čudi što ima i za cipele

  • Nerd86 25.07.2014.

    E tak sam se i ja sad nakupovao japanki, 10 para u vrijednosti 200 kn :)

  • kornel 25.07.2014.

    Da je kupovala kod Roberta imala bi ih istih takvih dva kamiona i dva stana!

Komentiraj...
Vidi sve komentare