To je to što me zanima!

Jen pomaže Demi oko rastave: Zna što je prošla, tješi je i bodri

Nakon rastave s Bradom Pittom Aniston je pročitala mnoge knjige o samopomoći pa tješi Demi koja se osjeća posramljeno što se rastaje od Ashtona koji ju je varao
Vidi originalni članak

Bolje od bilo kog drugog Jennifer zna kako je to kad prekinete, a cijeli svijet pozorno prati taj vaš prekid, rekao je prijatelj Jennifer Aniston (42). 

Glumica pomaže Demi Moore (49) koja je u studenom objavila da se rastaje od Ashtona Kutchera (33). Jennifer je Demi velika podrška i nastoji joj olakšati ovo neugodno životno razdoblje. 

- Demi se osjeća poniženo i Jen suosjeća s njom. Jennifer je pročitala svu moguću literaturu o samopomoći i upravo je ona pomogla Demi da sastavi izjavu o rastavi - dodaje prijatelj. 

Aniston je 2005. prošla bolnu rastavu od Brada Pitta (48) koji ju je prevario s Angelinom Jolie (36) dok su snimali film 'Gospodin i gospođa Smith'.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • IvanKrobot 09.01.2012.

    Želim sreću jednoj i drugoj da se oporave čim prije i nastave sa životom! A vi životinje koje komentirate ovo negativno nikada niste niti znali što jest brak a kamoli kad vas netko u njemu iznevjeri. Naravno kad vas je partija učila da se razmnožavate kao divlja stoka u prirodi... FUJ!

  • angeIina 08.01.2012.

    ma brak je propala institucija. to je ionako ljudska izmišljotina,koja te kasnije skupo košta. Ajme meni,baš ću ja nekog vezat za sebe zato što potpišem papir, halo,papir? Čemu? Lažan osjećaj sigurnosti... i da pitam one koji tupe o životu u grijehu izvan braka i rađanjem vanbračne djece i ta vjerska zaglupljivanja- kad su to Adam i Eva potpisali nešto? malo izvan teme,ali pitam se...

  • NinaBonita007 08.01.2012.

    Ma to je prevelika razlika u godinama i to nije moglo potrajati. To je Demi morala znati i uživati dok traje, a sada kada je gotovo okrenuti drugi list i, idemo dalje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare