To je to što me zanima!

Jenn je umorna od ljubavnog trokuta: To nikad neće prestati

Iako je u sretnoj vezi, Jennifer Aniston i dalje se suočava s pitanjima o svom bivšem suprugu Bradu Pittu. Živcira je što je se stalno povezuje s njim i Angelinom Jolie
Vidi originalni članak

Rastala se od Brada Pitta (48) prije gotovo šest godina, no Jennifer Aniston (42) i dalje se u intervjuima suočava s brojnim pitanjima o svom bivšem suprugu te njegovoj sadašnjoj partnerici Angelini Jolie (36). Glumica je u intervjuu za časopis InStyle otkrila je da joj je 'zlo od toga'.

- Taj trokut u koji sam upetljana užasno me živcira. Stalno se o tome piše i imam osjećaj da će tako i ostati još duže vrijeme. To je sve zbog novca. Na takvim pričama se zarađuju iako one nemaju veze sa stvarnosti - rekla je Jennifer. 

Glumica je od svibnja prošle godine u sretnoj vezi s Justinom Theroux. Iz svega što joj se dogodilo u životu, naučila je kakav njezin partner mora biti. Otkrila je i u kojoj odjeći se osjeća najviše seksi. 

- Najbolje mi je kad obučem traperice i majicu svog dečka - zaključila je glumica te dodala da trenutačno uživa u životu. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • musicfan17 08.02.2012.

    draga jen simpa si mi i sve al da ti nisi bila u braku sa Bradom o tebi se nebi uopće pisalo završila bi kao ostale zvijezde prijatelja.tako da bolje ššš

  • yelenko2305 08.02.2012.

    Ko ti kriv kaj si bila u braku sa najpoželjnijim muškarcom na svijetu i kaj ti ga je otela žena kostur od 44 kg sa velikim čobama :))))

  • tajnamoja 08.02.2012.

    Da, vrijeme je da je prestanu povezivati s bivšim mužem jer nije pravedno, koliko njih se u Hollywoodu rastaje a ne povezuje ih se s bivšim partnerima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare