To je to što me zanima!

Jenn mislila da će je zaprositi, on joj darovao kožnatu torbicu

Jennifer Aniston očekivala je da će je dečko zaprositi nakon što su se vratili u New York sa skijanja u Coloradu. Priredila je romantičnu večeru, a on joj je darovao torbu
Vidi originalni članak

Shrvana je. Osjeća se osramoćeno jer ju je povrijedio. Bila je sigurna kako je želi oženiti, otkrio je prijatelj blizak Jennifer Aniston (42) i Justinu Therouxu (40).

Glumica je očekivala kako će je dečko zaprositi nakon što su se vratili u New York sa skijanja u Coloradu. Kako bi ga iznenadila, priredila mu je romantičnu večeru. No umjesto prosidbe darovao joj je kožnatu torbicu. Bivšu suprugu Brada Pitta to je razbjesnilo.

- Svađali su se cijelu večer. Očekuje od njega da se uozbilji i više ulaže u vezu. Razočarao ju je svojim postupcima jer joj nije donio ni cvijeće - kaže izvor.

Justin je nakon svađe izjurio iz stana na Manhattanu i motorom se odvezao kod prijatelja gdje je i prenoćio. Jennifer je nedavno otkrila kako se ove godine želi udati i roditi. Glumački par, koji je u vezi od svibnja prošle godine, blagdane je proveo u Aspenu u Coloradu. Ondje su unajmili luksuznu kuću od 13.000 četvornih metara, a Justin je djevojku učio skijati.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • plavči 13.01.2012.

    Nije mi jasno kako je nitko ne želi oženiti. Ženska je baš simpa.

  • user_69556 12.01.2012.

    Kakav presing....što je do sad radila ako već toliko želi bebu?

  • vecky 12.01.2012.

    Koliko ti glumci imaju ''bliskih prijatelja''!Ženska mi je strava ,djeluje normalno za razliku od večine glumica

Komentiraj...
Vidi sve komentare