To je to što me zanima!

Jenner priznao Kim, Khloe i Kourtney da je postao žena?

Bruce Jenner osjećao je da je vrijeme da im iskreno prizna svoju želju da postane ženstveniji. Dobro je učinio jer nije naišao na njihovo neodobravanje. Podržavaju ga
Vidi originalni članak

Otkako je prošle godine odlučio okončati brak s Kris Jenner (59), mediji su pisali o želji Brucea Jennera (65) da postane žena. 

Bivši olimpijac i reality zvijezda navodno se zbilja podvrgnuo operaciji spola na Tajlandu, a kako piše Hollywood Life, o svom naumu o svemu je početkom prosinca obavijestio i svoje pokćerke Kourtney (35), Kim (34) i Khloe (30). 

Odveo ih je na ručak i šokirao ih svojom odlukom. No osjećao je da je vrijeme da im iskreno prizna svoju želju da postane ženstveniji. Bruce nije naišao na njihovo neodobravanje. Sve su ga podržale pogotovo nakon što im je rekao da nikad nije bio sretniji te da se napokon osjeća dobro u svojoj koži. Djevojke su se s njim čak i šalile pa su mu rekle kako će sad moći posuđivati odjeću od njih. 

Na ručak ipak nije poveo svoje kćeri Kendall (19) i Kylie (17) jer je smatrao da su premlade za takav razgovor.

Kris je ove godine u rujnu i službeno podnijela zahtjev za rastavu braka od Brucea poslije 23 zajedničke godine.  

Idi na 24sata

Komentari 70

  • tc00 14.12.2014.

    Sve mi je jasno, al da nakon 23gid braka i u 65 se na tako nes odluci, e to fakat nema smisla.Posandrcao stari nema druge.

  • Black_angel 12.12.2014.

    ah da,previše žena je uvijek bilo oko njega

  • SpužvaBobSkockani 12.12.2014.

    Slijedi film:" Imam dvije mame, a rodio me tata"

Komentiraj...
Vidi sve komentare