To je to što me zanima!

Jennie i Peter imaju zajednički bankovni račun nakon rastave

Glumica, najpoznatija kao Kelly iz serije 'Beverly Hills 90210', i njezin bivši suprug, glumac Peter Facinelli, odlučili su imati podijeljeno skrbništvo nad svoje tri kćeri
Vidi originalni članak

Zvijezda serije 'Beverly Hills 90210' Jennie Garth (41) i glumac 'Sumrak sage', Peter Facinelli (39), u srijedu su potpisali papire za razvod i tako službeno okončali svoj 11-godišnji brak. Bivšim supružnicima je tijekom brakorazvodne parnice na prvom mjestu bio interes njihove djece zbog čega su se odlučili na zajednički bankovni račun na kojem će uplaćivati jednak iznos novca koji je namijenjen brizi i obrazovanju njihove tri kćeri, Luce (15), Lole (10) i Eve (6). U Hollywoodu je takav način financijske transparentnosti nakon razvoda supružnika zasad relativno nepoznat. 

Par, koji je dogovorno odlučio imati podijeljeno skrbništvo nad kćerima, u ožujku prošle godine je objavio da se rastaje i zaključio da će djecu nastaviti odgajati zajedničkim snagama. Facinelli je podnio zahtjev za rastavu navodeći nepomirljive razlike kao razlog za prekid braka.

Glumica je prošle godine priznala da se opirala rastavi i da se nije mogla natjerati kćerima priopćiti da je njezinu braku s njihovim ocem došao kraj. Samo nekoliko mjeseci nakon što je objavio rastavu s glumicom, Facinelli je počeo izlaziti s glumicom Jaimie Alexander (29). Bivši supružnici su se upoznali 1996. godine na snimanju filma 'An Unfinished Affair'.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • suzanne 13.06.2013.

    Tako rade normalni ljudi.ONI su i nadalje roditelji . koji vole svoju djecu.STO je tu neobicno?

  • EXCEL SHU_KU 13.06.2013.

    a sta je tu sokantno?...pa imaju djecu o kojoj oboje brinu...svasta

  • jaja04 13.06.2013.

    šta je tu čudno? bolje da se psuju i mrze i da djeca pate....žalosno je što su ovakve stvari čudne, a ovo drugo normalno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare