To je to što me zanima!

Jennifer Aniston i J. Theroux odgodili vjenčanje u Meksiku

Par je, tvrde izvori, planirao intimnu svečanost na kojoj su trebali biti nazočni samo najbliži prijatelji i obitelj, ali su odlučili odgoditi vjenčanje jer su privukli veliku medijsku pažnju.
Vidi originalni članak

Glumica Jennifer Aniston (43) koja se u kolovozu zaručila za Justina Theroux (41) navodno je tijekom odmora kojeg trenutno provodi u Meksiku trebala postati udana žena. Par je, tvrde izvori, planirao intimnu svečanost na kojoj su trebali biti nazočni samo najbliži prijatelji i obitelj, ali su odlučili odgoditi vjenčanje jer su privukli veliku medijsku pažnju.

- Planirali su da će svi njihovi uzvanici doletjeti u Cabo San Lucas u Meksiku, na intimnu ceremoniju na plaži, ali sve su odgodili nakon što su detalji otkriveni - rekao je izvor i dodao da je par jako uzbuđen zbog vjenčanja, ali pošto-poto žele sve zadržati u tajnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • WOMANIZER 02.01.2013.

    najbolje je kad ne znaju šta bi napisali odkud im informacija pa napišu IZVORI! haha kak kreativno i jednostavno rješenje!

  • KleopatraZD 02.01.2013.

    Bolje joj je da ne odgađa jer kako ju je krenulo mogla bi ostati i bez njega.

  • ftpmget 02.01.2013.

    ...velika medijska paznja im jako smeta...da su sami pazljiviji nista se ne bi saznalo...uostalom, ako se mislis ozeniti / udati, to ces i napraviti, kada god i kako god...

Komentiraj...
Vidi sve komentare