To je to što me zanima!

Jennifer Aniston oduševljena zbog vjenčanja Brada i Angie

Nakon sedam godina veze Brad i Angelina napokon su se zaručili, a bivša supruga holivudskog ljepotana navodno je presretna zbog njih, a možda im i dođe na svadbu
Vidi originalni članak

Jennifer je sretna zbog Brada i Angeline.Toliko je zaljubljena u Justina da je zahvalna što su stvari ispale kako jesu. Na neki čudan način, da nije bilo Angeline, Jennifer i Justin nikada bi ostvarili ljubavnu vezu. Aniston je trenutačno uistinu jako sretna. Ne bi me iznenadilo ni kada bi se pojavila na njihovom vjenčanju,  rekao je dobro obaviješten izvor za Hollywoodlife.com.

Mnogi su očekivali kako će vijest o zarukama pogoditi Jennifer Aniston (43), ali čini se kako je ona sada toliko sretna u privatnom životu s Justinom Therouxom (40) da joj je drago što će Brangelina napokon 'ozakoniti' svoju vezu. Pitt i Aniston 2005. prekinuli su svoj petogodišnji brak, a šuškalo se kako su se Brad i Angie zaljubili tijekom snimanja 'Gospodina i gospođe Smith', dok je on još bio u braku s Jennifer.

Glumica nije jedina koja je oduševljena zbog zaruka najpoznatijeg svjetskog para. Angelinin otac, Jon Voight (73), također je vijest dočekao s oduševljenjem.

- Uistinu sam presretan zbog njih - rekao je za Us Weekly.

Brad Pitt (48) i Angelina Jolie (36) imaju šestero djece. Ona je već bila dva puta u braku i to s britanskim glumcem Jonnyjem Leejem Millerom (39) od 1996. do 1999. i sa Billyjem Bobom Thorntonom (56) od 2000. do 2003. godine.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • alfiasta 16.04.2012.

    mislim da je komentar suvisan,nista bitno

  • musicfan17 15.04.2012.

    je,mogu mislit kako je ona ovo izjavila

  • SunTzu 15.04.2012.

    Jen, girl next door iliti bezveznjaca.....uopce smijesno je nju u knotkest izgleda a kamoli ljepotice stavljat, toliki je teeeeski prosjek da je to strava, a i gluma joj je super, ima jednu ulogu u zivotu samo i glumi je u svim filmovima di se pojavljuje, angelina je za nju fizicki Naomi a po glumi Meryl Streep

Komentiraj...
Vidi sve komentare