To je to što me zanima!

Jennifer Lawrence o T. Swift: Ona je stvarno opaka k***a

Komentirajući uspjeh Taylor Swift nakon otvorenog pisma Appleu, Jennifer Lawrence je pohvalila svoju prijateljicu Taylor Swift što se javno zauzela za sebe
Vidi originalni članak

Taylor Swift (25) javno je prozvala Apple jer su odlučili ne plaćati izvođače čiju glazbu su mislili staviti na svoj streaming servis, u prva tri probna mjeseca koje korisnici ne plaćaju. 

Nakon njenog pisma, Apple je promijenio ugovor i obećao početi plaćati glazbenike odmah. 

Jennifer Lawrence (24), koja je na Comic Conu u San Diegu promovirala posljednji dio Igara gladi, osvrnula se na Taylorin uspjeh.

- Taylor je opaka ku***a. Čim sam vidjela to pismo, odmah sam joj poslala poruku i to joj rekla - ispričala je Lawrence za Extra TV.

Novinarka koja ju je intervjuirala, komentirala je da je i Jennifer sama jedna od mladih zvijezda koje donose velike promjene. 

Lawrence je napravila sličnu stvar kao Swift nakon što je dobila manji honorar od svojih muških kolega u filmu 'Američki varalice'. Nakon njenog govora o nejednakim honorarima, uspjela je dostići i 'prešišati' svoje muške kolege.  Tako će, na primjer, biti plaćena dvostruko više od Chrisa Pratta za njihov zajednički film 'Passangers'. 

- Ma ne, Taylor je puno elokventnija od mene - kazala je Lawrence na tu usporedbu. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • MyaMikic 14.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • BOCWANA_1 13.07.2015.

    Como es Brasill. Na kraj svijeta u Brasuill cu te povest ja . U boeingu 808 u krilu cu da te nosam, malo viski,malo cola i uskoro ces mi biti gola, te tvoje velike grudi pamet mi od njih poludi a tek guza ,brate mili sve mi dolje slini slini.. Na kraj svijeta , u Rio gdje sam te prvi put Poljubio moj miru, moj nemiru*

  • Galeb i ja 13.07.2015.

    Ima dugacak vrat kao : nesmijem komentirati ali vidi se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare