To je to što me zanima!

Jennifer Lopez i Leah Remini udario pijani vozač, dobro su

Pjevačica je na društvenoj mreži objavila 'fotku' na kojoj s najboljom prijateljicom sjedi u autu i izrazila je svoje frustracije zbog sudara, ali i zahvalnost jer su dobro
Vidi originalni članak

Jennifer Lopez (45) i Leah Remini (44) pijani vozač udario je dok su na semaforu čekale zeleno. Svi su dobro. Pjevačica je na društvenoj mreži podijelila svoje frustracije zbog sudara, ali i zahvalnost što su svi živi i zdravi, ali istaknula da joj je to novi automobil. 

Objavila je i fotografiju na kojoj s najboljom prijateljicom sjedi u autu, a obje gledaju u kameru s ozbiljnim izrazom lica. Upozorila je vozače da ne sjedaju za volan ako su pijani.

J. Lo dodala je hashtag kojim upozorava da se ne petljaju s 'mamom medvjedicom', a  objavila je i 'fotku' svoje djece, Maxa i Emme (6) na zadnjem sjedalu automobila u društvu još jedne djevojčice.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • kung fu panda 28.09.2014.

    dobro se završilo,pijani vozač će ovo još dugo plačati

  • Avioooon 69 28.09.2014.

    Možda je slučajno al zna lik kako dospjeti na naslovnice i gotovo...

  • Mthesecond_ It_s ok 28.09.2014.

    Ahh dobro je...Ja se već zapitao kako je nema na ovim stranicama...Sad se mogu mirne duše odjaviti :) Nemojte slučajno da je ne popratite kad objavi iduću sliku sad za par minuta...Dok bude kuhala,miješala grah s kobasicama :D i onda opet poslije kad prilegne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare