To je to što me zanima!

Jennifer Lopez kaže da je još lijepa jer ne pije i puno spava

Mladoliki izgled, osim dobrim genima, duguje i tome što nikad nije pušila cigarete ni pila alkohol te je uvijek pazila da joj ne manjka sna. Jennifer uz to i redovito vježba
Vidi originalni članak

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (42) u showu ‘Jimmy Kimmel Live’ promovirala je film u kojem glumi s Jasonom Stathamom. Seksepilna Jennifer Lopez u showu se pojavila u kreaciji poznate italijanske modne kuće Dolce & Gabbana.

U pripijenoj i izazovnoj kreaciji pokazala je svoje čvrsto tijelo. 42-godišnja diva je otkrila da mladoliki izgled, osim dobrih gena, duguje i tome što nikad nije pušila cigarete ni pila alkohol te je uvijek pazila da joj ne manjka sna. 

Osim što brine o izgledu, pjevačica pripada skupini poznatih koji izluđuju okolinu svojim neobičnim prohtjevima. Naime, J. Lo je opsjednuta čistoćom i zato gdje god ide sa sobom nosi svoju dasku za WC školjku.

Ta daska je izrađena specijalno za nju i bez nje Jennifer ne ulazi ni u jedan toalet. S njenom opsjednutosti čistoćom bio je upoznat i njen bivši dečko Ben Affleck koji je u vrijeme njihove ljubavi svoju dragu iznenadio daskom za WC koja je bila obložena dragim kamenjem i kristalom, a taj luksuzni dar platio je 105.000 dolara.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ParadiseLost 12.03.2013.

    lijepa je ful, imala je neki manji zahvat ako se ne varam na nosu (suzila ga), al predivna je, uopcde se nije jako promijenila otkad je stupila na scenu, neki dan gledam njen 1.spot i novi, ne znam sta radi al ne primjeti se da je starija

  • Faktor-S 11.03.2013.

    i redovito posjećuje estetskog kirurga. ili stari unatrag?!

  • šnjofam gaćice 11.03.2013.

    svakako se dobro da sredit, ali vjerojatno je zaboravila na tretmančiće od par deserina tisuća dolara, kiseline koje uštrcava u bore i tako to:) jasno, glavno da ona puno ne pije i spava 10 sati :) ..eto otkrila nam JLo tajnu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare