To je to što me zanima!

Jennifer Lopez: Ne znam hoću li se udati za Caspera Smarta

Tijekom konferencije za novinare na kojoj se promovirala 13 sezona Američkog idola, Lopez nije konkretno odgovorila na pitanje o mogućem četvrtom braku
Vidi originalni članak

S tri rastave iza sebe, razumljivo je da Jennifer Lopez (44) razmišlja na ovakav način. Pjevačica i članica žirija u Američkom idolu otkrila je da još ne zna kako će točno u budućnosti izgledati njezina veza s Casperom Smartom (26).

Tijekom konferencije za novinare na kojoj se promovirala 13 sezona Američkog idola, Lopez nije konkretno odgovorila na pitanje o mogućem odlasku pred oltar po četvrti put.

- Ne znam. Vidjet ćemo. Ne znam - rekla je Jennifer Lopez te brzo dodala kako je uvijek vjerovala u instituciju braka, ali sad joj sve to djeluje nekako teško. 

- Vjerujem u ljubav i mislim da je to najbitnije - zaključila je glumica. 

S plesačem Ojanijem Noom bila je u braku od 1997. do 1998. godine, a s plesačem Chrisom Juddom od 2001. do 2003. godine. Za glazbenika Marca Anthonyja udala se 2004. godine, a brak su odlučili okončati poslije sedam godina braka. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • nata callahan 15.01.2014.

    ....nemoj, nemoj se udavati, nikada, nikada....

  • WOMANIZER 15.01.2014.

    mislim da se ne bude više udavala! 3 puta se već je, i svaki put se rastala! sama ima podosta novaca i razmišljajući tim nekim načinom u takvim situacijama, možda ne bi htjela da ako dođe do rastave, da mora dijeliti ono što je sama postigla. ima djecu i možda zbog toga želi jednostavniji način života bez nekakvih obveza i slično i mislim da se zato ne bude udavala!

  • Nokia N8 15.01.2014.

    nemoj,udaj se za mene džej looo

Komentiraj...
Vidi sve komentare