To je to što me zanima!

Jennifer Lopez odlučila slaviti rođendan cijeli mjesec: Plesala na stolu i zabavljala društvo

Nakon što je proslavila rođendan, Jennifer je odlučila da se njezino slavlje trajati cijeli mjesec, a sve je oduševio njezin izgled
Vidi originalni članak

Nakon što je napunila 54. godine, Jennifer Lopez na društvenim je mrežama podijelila fotografije na kojima se popela na stol i plesala, a pozirala je i u kupaćem kostimu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Rođendansko raspoloženje trajat će cijeli mjesec - napisala je JLO uz fotografije, a rođendan očito planira slaviti kroz cijeli srpanj.

Osim što je veselo plesala na stolu, Jennifer je pozirala u kupaćem kostimu te pokazala da je i dalje u odličnoj formi, a izgleda da su godine za nju 'samo broj'. 

Njezin izgled komentirali su i oduševljeni pratitelji.

SLAVI 54. ROĐENDAN Prosili su je šest puta, ali ona je čekala svog Bena: Latino diva s godinama izgleda sve bolje

'Izgledaš impresivno i spektakularno', 'Prekrasna žena', 'Izgleda kao da joj je 24, a ne 54', bili su samo neki od komentara.

Inače, prije proslave rođendan, JLo pozirala je u kompletu od čipke kojem je pridodala trobojni ogrtač od viskoznog satena s cvjetnim printom, a obožavatelji su ju obasipali komplimentima 'kako nikad nije izgledala bolje'.

Podsjetimo, pjevačica, glumica i poduzetnica u sretnom je braku s Benom Affleckom (50).  Par je bio zaručen i prije gotovo 20 godina, ali ljubav je pukla prije nego što su stigli do oltara. Ipak, sudbina ih je ponovno spojila te su nedavno proslavili prvu godišnjicu braka. 

POGLEDAJTE VIDEO: PUBLIKA OKUPIRALA ULICU NA KONCERTU ACE LUKASA NA VIRU

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mars7 26.07.2023.

    j lo uzivaj i sretno

  • sexsoni 26.07.2023.

    Plesao bi i ja da ne radim od 7 do 17 h za 1000e mj.

  • simpa_85 26.07.2023.

    Kad nista ne radis mozes slavit misec dana 🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare