To je to što me zanima!

Jennifer si lijepi plastične bradavice zbog seksepila

Novi film Jennifer Aniston izlazi istog dana kada i onaj Brada Pitta. Glumica se u posljednje vrijeme često slikala polugola da bi privukla pozornost
Vidi originalni članak

Američka glumica Jennifer Aniston (39) nedavno se gola slikala za časopis GQ. Tamo nije pokazala bradavice, ali jest na snimanju kalendara gdje su je slikali ispod vodopada u prozirnoj majici. Glumica u posljednje vrijeme pokušava izgledati što seksipilnije, a u ostvarenju tog cilja ne preza ni od modnih trikova.
- Jennifer obožava plastične bradavice zato što ju one učine još seksepilnijom, pogotovo dok nosi uske majice i topiće - otkriva izvor blizak glumici. Jedan od razloga zbog kojih se ona trudi biti više seksi jest i premijera njena novog filma "Marley & Me" koji izlazi istog dana kad i film bivšeg supruga Brada Pitta (44). Neki izvori otkrivaju kako je glumica čak angažirala svoje asistente da joj nađu potencijalnog partnera s kojim bi bila na premijeri filma. Kada je saznala da se datumi podudaraju, baš je bila kratko prekinula s Johnom Mayerom (31), a navodno ju je bilo strah dočekati dan premijere sama i bez ikoga jer bi to bio golem udarac njezinoj reputaciji.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • audrey 16.12.2008.

    Jeste vise dosadni sa Anistonicom.....ona bar lijepi bradavice...a ne ko neke sto idu po operacijma itd....

  • user_2971 16.12.2008.

    koja jadnica,al i dalje tvrdim da na ovoj slici nije ona... ova ženska je zgodna...

Komentiraj...
Vidi sve komentare