To je to što me zanima!

Jer ona to zaslužuje: Severina spavala u Angelininom krevetu

POPUT SVOJEG IDOLA Severina je sa sinom u Sarajevu odsjela u predsjedničkom apartmanu u kojem noćenje stoji 410 eura. I Brad i Angelina ondje su bili dva dana
Vidi originalni članak

Za sebe je tražila isključivo apartman na četvrtom katu, a suradnike je smjestila u manje sobe u hotelu.

Severina Vučković (40), posebna gošća na koncertu Kemala Montena, sa sinom Aleksandrom odsjela je u hotelu Europe. U luksuzno namještenom predsjedničkom apartmanu u kojem noćenje stoji 410 eura, u veljači je dva dana boravila i Angelina Jolie (37). S Bradom Pittom (48) ondje je promovirala svoj film “U zemlji krvi i meda”. Baš poput holivudskog para, Severina je u sobi uživala u jacuzziju, raskošnome minibaru, posluzi 24 sata na dan i najmodernijoj tehnici. Također, u sklopu hotela nalazi se wellness centar sa solarijem, bazenom, saunom i teretanom. Kako doznajemo, splitska pjevačica nije imala posebnih zahtjeva, no tražila je masera bez kojeg ne može.

U sunčanim naočalama svako jutro spušta se na doručak, a ostatak dana provodi u restoranima ili u šetnji Baščaršijom. Dok joj je sina čuvala dadilja koju je povela iz Zagreba, Severina je na generalnoj probi uvježbavala svoj hit “Grad bez ljudi” i pjesmu Gabi Novak “Pamtim samo sretne dane”.

Odabir pjesme kojom se proslavila njezina starija kolegica mnogi su komentirali kao odgovor Milanu Popoviću (48) s kojim je prekinula prije dva mjeseca. Zajedno su bili nepune dvije godine. 

Severina i Milan u Budvi uzeli Brangelininu sobu?

Severina je na dočeku 2011. pjevala u hotelu Splendid u Bečićima kraj Budve. Ona i dečko Milan Popović (48) navodno su uzeli apartman na posljednjem katu. Noćenje je stajalo 51.800 kuna. Ondje su za Uskrs iste godine bili Angelina i Brad. Osim njih, u apartmanu je spavala i Madonna (53).

Idi na 24sata

Komentari 120

  • dvorska luda 30.11.2012.

    ima se, može se

  • SIROMAh 30.11.2012.

    VRATITE NAM GOTOVČEVEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • unmute 30.11.2012.

    ajde niste fer pa nije na naslovnici ovakva vijest..jel do vas ne dopiru komentari nas smrtnika((daj se ponašajte vec jednom(( aaaaaaaaaa zasto nisam rodjen negdje tamo gdje su talenat i ineligencija dar((( uzas

Komentiraj...
Vidi sve komentare