To je to što me zanima!

Jer tamo nema zime: Severina 'gologuza' putuje u planine...

NEDOSTAJE JOJ PAŽNJE? Seve svako malo na društvenim mrežama objavljuje svoje 'fotke' i skuplja lajkove i pohvale za svoj izgled. Sada se pohvalila guzom
Vidi originalni članak

Zbogom, more, odoh u planine..., napisala je Severina (42) uz fotografiju koju je objavila na svom profilu na Facebooku.

Na 'fotki' ju vidimo kako samo u donjem rublju i štiklama gleda kroz prozor. Skoro gola guza joj je u prvom planu i, moramo priznati, uistinu izgleda izvrsno. Svoje obožavatelje oduševila je ovom fotografijom. Dobila je mnogo komplimenata za svoj izgled, a neki su je čak nazvali i anđelom. Ipak, bilo je i onih koji su se pitali što će joj reći sin kada vidi ovakve 'fotke' svoje majke.

Očito jako zadovoljna svojim izgledom, pjevačica u posljednje vrijeme pokušava 'srušiti internet' svojim seksi fotografijama, a to se posebno sviđa njezinim obožavateljima koji joj svaku objavu nagrađuju lajkovima i pohvalama.

Idi na 24sata

Komentari 412

  • Jedan Mali 11.01.2015.

    Severina dojdi ti k meni,ja bi ti rado prskao po tim lijepim guzovima :)

  • tkosamdasamjasam 06.01.2015.

    da neće kroz prozor skočit ????

  • ubi.se.od.posla 06.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare