To je to što me zanima!

Jesse Eisenberg stigao je na Sarajevo Film Festival: 'Ovo je najzabavniji grad na svijetu...'

Baš sam govorio svojoj supruzi, još davno, moramo doći u Sarajevo, i tako sam sretan što je i ona konačno ovdje. Veselim se svemu što ćemo vidjeti u Sarajevu, rekao je glumac
Vidi originalni članak

Na crveni tepih 28. Sarajevo Film Festivala nakon danskog glumca Madsa Mikkelsena (56) i švedskog redatelja Rubena Östlunda (48) stigao i slavni holivudski glumac Jesse Eisenberg (38).

Glumcu je Sarajevo Film Festival odao počast dodjelom priznanja 'Počasno Srce Sarajeva' i to uoči projekcije filma 'Nakon što spasiš svijet', njegovog redateljskog dugometražnog prvijenca.

- Osjećam se kao da sam ovdje bio prije mjesec dana, a zapravo sam bio u Sarajevu prije 10 godina. Jednostavno, osjećam se kao da nije prošlo toliko vremena, jer se ovog grada tako izrazito sjećam i obožavam ga - rekao je za klix.ba glumac.

HANIBAL U SARAJEVU Mads Mikkelsen u ćevabdžinici, vlasnik nam otkriva: 'Džigerica' mu se sviđa, a ovo ne podnosi...

- Najprije sam uzbuđen što sam u ovom nevjerojatnom gradu, a drugo počašćen sam što će na Sarajevo Film Festivalu biti prikazan moj film - rekao je pa nadodao:

- Ovo je najzabavniji grad na svijetu i oduševljen sam što sam ponovno tu. Baš sam govorio svojoj supruzi, još davno, moramo doći u Sarajevo, i tako sam sretan što je i ona konačno ovdje. Veselim se svemu što ćemo vidjeti u Sarajevu tijekom ovog posjeta.

Kako pišu bosanski mediji, Eisenberg nije skrivao oduševljenje što je ponovno stigao u glavni grad BiH.

Slavnog glumca dočekali su i brojni obožavatelji.

Američki glumac je dosad napisao četiri drame, uključujući 'The Spoils' koja je ostvarila rekordnu prodaju na West Endu u Londonu. Napisao je drame 'The Revisionist' i 'Asuncion' u kojima je igrao uz Vanessu Redgrave.

U Sarajevu se prikazuje njegov redateljski prvijenac 'Nakon što spasiš svijet' koji je premijerno prikazan na ovogodišnjem Sundance Festivalu gdje je dobio brojne pohvale kritike, a publika ga je mogla vidjeti i na festivalu u Cannesu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • titomalija 16.08.2022.

    Ovaj xxxberg se dobro našmrkao

  • mdcro24 16.08.2022.

    Koliko si placen za takve tupe izjave

  • ferata 16.08.2022.

    bio nekad... sad je prljava bosanska kasaba

Komentiraj...
Vidi sve komentare