To je to što me zanima!

Jessica Parker: Neću osvanuti na čelu Voguea nakon Wintour

Glumica je demantirala da će postati nova urednica Vougea kada Anna Wintour odluči otići u mirovinu. Sarah je zauzeta glumačkim i obiteljskim obvezama
Vidi originalni članak

Zvijezda serije 'Seks i grad' demantirala je šuškanja da planira postati nova glavna urednica časopisa Vougue umjesto Anne Wintour (64) koja se priprema za odlazak u mirovinu. Glasnogovornik Sarah Jessice Parker (48), koja je privatno bliska s poznatom urednicom američke 'modne biblije' koja je na čelu Voguea od 1988. godine, demantirao je takve tvrdnje. Iz Voguea je priopćeno da prijateljice nikada nisu razgovarale o toj opciji. 

- To bi bila zabavna stvar za nju, no ona nikada prije nije razmišljala o tome - otkrio je izvor blizak glumici koja je u seriji utjelovila suradnicu 'Voguea' i modu ikonu Carrie Bradshaw. 

Majka troje djece zauzeta je obiteljskim obvezama i glumačkom karijerom, dok 28. veljače pokreće vlastitu liniju cipela.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • snoopylove4ever 01.02.2014.

    Majko mila u šta se ona pretvorila. Strašilo jbt!!!!

  • feba 01.02.2014.

    Toliko naslova kako je seksi,glamurozna a meni ni nalik tomu.Obična krivonoga žena i ako ćemo nikakva glumica.

  • Bepina 01.02.2014.

    Ova wintour djeluje kao osoba koja je ujutro ljuta na sebe, a popodne i na ostatak planete..ne volim samodopadne ljude puno sebe + nisam je vidjela u kreaciji koja bi oduzela dah i potvrdila da to nešto za modu...razvikana baba i ništa drugo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare