To je to što me zanima!

Jessie J pozirala u bazenu na vrhu nebodera: Život na rubu

Pjevačica se na Twitteru pohvalila kako se suočila sa strahom od visine. U bikiniju je s prijateljicom pozirala na vrhu nebodera u Singapuru i poručila da je život lijep
Vidi originalni članak

Pjevačica je na Twitteru objavila fotografije na kojima s prijateljicom pozira u bikiniju na vrhu nebodera u Singapuru.

- Život na rubu, život je lijep - napisala je Jessie J (24) na toj društvenoj mreži i priznala da se na taj način suočila sa svojim strahom od visine. 

Pjevačica je fotografijama u bikiniju 'počastila' šest milijuna fanova i pratitelja na toj društvenoj mreži.

- Dosađujem se. Možda bih se trebala skinuti, fotografirati i fotke objaviti na Instagramu? Ili ne? - pitala se prije toga britanska pjevačica.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • tajni_1 16.01.2013.

    Dosađujem se. Možda bih se trebala skinuti, fotografirati i fotke objaviti na Instagramu? Ili ne? - pitala se prije toga britanska pjevačica. ?? pittala se prije toga ?? to je napisala 7 sječnja a u singapur je odletila 13!! samo napuhavate te članke da bi bilo zanimljivije i pritom svjesno blatite jessie j! još će neko mislit da je neka kurv.. koja slikama pokušava skupiti fanove, a ženska se samo zabavljala!

  • WOMANIZER 15.01.2013.

    neki dan wc, danas bazen! ovo je valjda za one koji ne žele da drugi znaju da trebaju obavit nuždu- ili za grupni odlazak! xD

  • Mél.C.B.🌼 15.01.2013.

    you don't need our money, money, money..It's not about the money, money, money.... :) yeah right!

Komentiraj...
Vidi sve komentare