To je to što me zanima!

Jeste li ih primijetili? Greške u filmovima koje nisu ispravljene

Male greške koje se potkradu u filmovima često prođu nezamijećeno, čak i od strane redatelja. Ali uvijek postoje fanatici koji ih pronađu. Donosimo vam odabir nekih od najboljih...
Vidi originalni članak

U filmu Jurski park, kada dinosaur otvara vrata, dobro pogledajte njegovu stražnjicu. Vidjet ćete ruku na repu koja se pobrinula da se dinosaur ne prevrne na stranu.

U trećem nastavku filma Povratak u budućnost jedno dijete Doca Browna pokazuje prema svojim preponama na vrlo čudan način.

Evo još jednog propusta iz istog filma, ali iz drugog nastavka:

Tijekom borbe između Harryja Pottera i Draca Malfoya u Odaji tajni, kada Draco padne sa stola, vidi se kamerman među gledateljima.

Ovo je možda najveći biser! Obratite pažnju kako se stormtrooper u Ratovima zvijezda udari u glavu dok prolazi kroz vrata.

Gladijator je pun grešaka. Jedna od njih je scena kada konj pomakne glavu, a u pozadini se vidi muškarac u trapericama koji bježi iz kadra. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • G4ndalf 21.04.2016.

    u svakom filmu ima grešaka....nobody´s perfect

  • kole02 21.04.2016.

    U Ben Huru više uništenih kočija nego što ih je bilo na početku trke, a u Komandosu, nakon jurnjave i sudaranja sa drugim automobilom, izvrtanja na bok, klizanja po asfaltu, auto bude potpuno neoštećen

  • crvenimundir 21.04.2016.

    a u zikinoj dinastiji zika pije pravu rakiju, pivo, i vino. umjesto da to odradi kaskader

Komentiraj...
Vidi sve komentare