To je to što me zanima!

Jesu li Josip i Boris zaslužili ući u finale šeste sezone 'Života na vagi?' Recite nam u anketi...

Mjesta u finalu ima samo za još dvoje, a za to će se boriti Anja, Žeža, Lara i Roko. Tko će se uspjeti izboriti, vidjet ćemo u nadolazećim danima
Vidi originalni članak

U epizodi 'Života na vagi' koja se emitirala u utorak kandidati su imali priliku osvojiti zlatnu ulaznicu za finale. Prvu je osvojio Josip, koji je pobjedio u izazovu sa sanjkama, a drugu Boris, koji se pokazao izvrsnim u kolu sreće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mjesta u finalu ima samo za još dvoje, a za to će se boriti Anja, Žeža, Lara i Roko. Tko će se uspjeti izboriti, vidjet ćemo u nadolazećim danima, a vi nam recite u anketi smatrate li da su Josip i Boris zaslužili ući u finale.

GLASUJTE U ANKETI:

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Air Pajo 16.11.2022.

    Nije bitno ko će pobijediti,već da ti ljudi kada se vrate stvarnom životu i dalje nastave ovako.Što će za neke biti vjerojatno teško.Jer u kući nisu imali nikakvih obaveza osim vježbanja.

  • Zemljotres 16.11.2022.

    Ja mislim da je to najpoštenije da njih dvojca bez konkurencije uđu u finale. Kao prvo zato što bi ušli i tako i tako - a to će se pokazati i na vagi. Anja se buni zašto je Ćapo uzeo ulaznicu za finale kad bi ju imao i bez izazova? Hm! A jel bi bilo u redu da je ona dobila direktnu ulaznicu? Nebi ona izbacila Ćapu nego Laru i Anju - i jel to onda pošteno? I trača poslije izazova upravo njima koje je htjela izbaciti! Svašta!

  • Tip22 16.11.2022.

    Negledam emisiju stalno plaču ali kad su jeli nisu plakali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare