To je to što me zanima!

Jesu li ovo maskirani pljačkaši koji su napali Kim Kardashian?

Snimka prikazuje muškarce na biciklima kojima je nemoguće prepoznati lice. Iako se brzo kreću, vidljivo je da jedan od sumnjivaca sa sobom nosi ruksak
Vidi originalni članak

Nadzorne kamere uhvatile su pljačkaše Kim Kardashian, tvrdi TMZ. Snimile su ih kada su bježali s nakitom koji su ukrali starleti.

Snimka prikazuje muškarce na biciklima kojima je nemoguće prepoznati lice. Iako se brzo kreću, vidljivo je da jedan od sumnjivaca nosi ruksak. Prema vremenu na kameri, pljačkaši su ušli u starletin apartman poslije dva sata ujutro, a tamo su se zadržali 49 minuta. Policija još uvijek istražuje slučaj.

Reality zvijezdu opljačkali su maskirani napadači u pariškom apartmanu. Otuđili su joj nakit vrijedan 107, 2 milijuna kuna koji su spremili u ruksak.

Kim se još uvijek nije oglasila na društvenim mrežama na kojima je inače jako aktivna, a odustala je i od rođendanskog tuluma. Izvori bliski starleti otkrili su kako se ona posvetila djeci, a ukoliko izađe, sa sobom vodi zaštitare.

Zbog traumatičnog incidenta, reality zvijezda namjerava promijeniti životne navike i prestati objavljivati detalje iz svog života na društvene mreže. Njene sestre tvrde da se Kim još oporavlja te se ne osjeća dobro. Otkazala je sve poslovne obveze u idućih mjesec dana. 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 21.10.2016.

    A koje su to njene poslovne obaveze? Slikanje prednjice, pa zadnjice, pa glave i onda opet sve ispočetka.

  • muskarac 21.10.2016.

    nasi komenatri su milost bozija kako je gade po stranim portalima..ta u javnost nikad izac vise ne triba

  • Franc_M 21.10.2016.

    Ja ne razumijem da lopovi upadnu u sobu i da staje kraj ovakve zene i da samo im je nakit u mislima ja da sam dio te grupe pljackasa ja bih rekao nosite sve samo mi nju ostavite da se malo poigramo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare