To je to što me zanima!

"Jezikova juha": Stephan nas je spasio od propasti

Nakon gostovanja showa "Jezikova juha" su svi sretni u sisačkom bistrou President. U početku je bilo napetosti između Stephana i dviju kuharica
Vidi originalni članak

Francuski kuhar djelatnicima sisačkog bistroa President ostavio je recepte za specijalitete. Stephan Macchi (38) pomogao im je uspostaviti međusobnu komunikaciju.
- Sad vlada prava sloga, a i jela su nam puno ukusnija - rekao je vlasnik bistroa Luka Butorac (28). Kuharica Anamarija Matijašević (25) i konobarica Renata Ešegović (33) kažu da su s nestrpljenjem čekale emitiranje.
- Prvi dan bilo nam je grozno. Pitala sam se što mi je to trebalo. Stephan je bio britak i pomalo neugodan - kaže Renata. Kuharica Anamarija pet godina radi u Presidentu. Stephan ju je iskritizirao jer koristi gotove umake, a ona se rasplakala i izjurila iz kuhinje.
- Pomišljala sam kako će svi prijatelji i poznanici misliti da nemam pojma o kuhanju i da sam sve ove godine čuvala ovce, a ne držala kuhaču. Nakon što sam pobjegla iz restorana, mislila sam kako se nikad neću vratiti - rekla je Anamarija. Djevojke koje je Stephan nazvao “simpatičnim kokošima” vlasniku zamjeraju što ih nije obranio od kritika.
- Ma, sve je dobro završilo - kaže Anamarija.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Sofi 04.12.2009.

    Emisija je odlična. Stephan je baš zanimljiv. Malo mi je bilo bez-veze što se baš na ove dvije kuharice postavio strže nego na sve ostale do sada... a to su uglavnom bili muškarci. Znači muški se uvijek postave strože na žene. Ali glavna poanta je ponašanje svih tih radnika. Ono - ne dođu na posao, pa samo jave šefu \'Neću doći\' ili njihov stav \'ja sve znam najbolje\' a zna se da u životu nitko ništa ne zna najbolje.. Stav tih radnika koji neće čuti ništa novo.. Neće čuti nove ideje... Uvrijeđeno ODLAZE s posla.. Halo! To je slika prave hrvatske ekonomije i radnika. Zato što nitko neće čuti nešto novo, i naučiti nešto novo, i svi imaju stav da su najbolji i najpametniji zato nam je i država u banani. Svijet se okreće i mijenja, a mi tapkamo u mjestu i sa ovakvim ponašanjem nećemo nikud niti otići.

  • serpentine 04.12.2009.

    ja sam iz siska i bila sam u tom restoranu i bila je fina hrana i uvijek je bila guzva ali bas uvijek pa mi nije jasno kako ih je spasio od propasti..

  • public enemy 03.12.2009.

    meni je stephan totalno zdrav lik.osobnost,komunikacija,stav,ljubav prema poslu.volio bi da sam takav.

Komentiraj...
Vidi sve komentare