To je to što me zanima!

J.Lo: Htjela sam biti lijepa u spotu za 'Booty', ne neukusna

Prije malo više od godinu dana pjevačica je objavila spot za pjesmu 'Booty' koji je snimila s Iggy Azaleaom u kojem su u prvom planu, naravno, njihove stražnjice
Vidi originalni članak

Spot zbog kojih je mnogima srce brže zakucalo nije trebao biti neukusan, rekla je u posljednjem intervjuu Jennifer Lopez (46). Prije malo više od godinu dana pjevačica je objavila spot za pjesmu ' Booty ' koji je snimila s Iggy Azaleom u kojem su u prvom planu, naravno, njihove stražnjice.

- Željela sam biti lijepa i seksi, a ne seksi i neukusna. Ponekad kad si mlađi želiš šokirati, ali ja to ne trebam - rekla je J.Lo u razgovoru za prosinačko izdanje časopisa Marie Caire.

- Radila sam seksi stvari, ali uvijek sam bila dobra cura koja se zaljubi, a ne zločesta cura koja šara okolo - dodala je.

Osvrnula se i na svoj razvod od Marca Anthonyja s kojim ima blizance Maxa i Emmu (7). Rekla je da je tada shvatila koliko su joj prijateljice važne.

- Kao što kažu, muškarci dođu i odu, ali prijateljice ostaju - zaključila je Lopez.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Aqamarinne 06.11.2015.

    Definitivno svemirski spot za muškarce :)

  • DAKLE-DUBRAVA-ZG 06.11.2015.

    Stara i vec dosadna......i ona i njena guzica

  • Milky way 06.11.2015.

    Kako je ovo jadno. Uopce ne slusam I ne postujem pjevacice koje pjevaju otvarajuci usta , a golotinja I pokazivanje atributa koji nemaju veze sa pjevanjem im je na prvom mjestu. I onda se cude kada ih ostavljaju muzevi , decki ili jednostavno nemaju srece u stvarnom zivotu I ljubavi. Pa da imaju minimum samopostovanja I da misle svojom glavom tako nesto nebi nikad radile nit se ponasale. Lako se daju nagovoriti sa strane raznih menadjera kojima je u interesu iskoristiti njihova tijela a kad jednom budu ostavljene I napustene , jer slava izblijedi cim mladost I ljepota prodje . Nitko ih se vise ne zeli niti sjecati , a I "prijatelji "brzo daju petama vjetra. Zato nerijetko I zavrsavaju na drogama, u depresiji I teskim poremecajima osobnosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare