To je to što me zanima!

J.Lo: Na početku karijere moje obline se nikome nisu sviđale

Pjevačicu je nekadašnji menadžer tražio da smršavi jer su mu njezine obline bile ružne. Jennifer Lopez ga ipak nije htjela poslušati jer joj se sviđalo kako izgleda
Vidi originalni članak

Jennifer Lopez (44) požalila se kako joj je na početku karijere bilo teško. Naime, pjevačicu je nekadašnji menadžer tražio da smršavi jer su mu njezine obline bile ružne. Lopez ga ipak nije htjela poslušati jer joj se sviđalo kako izgleda.

Jedan od filmaša nedavno je otkrio da pjevačica i glumica odbija raditi sa ženama koje su zgodnije od nje i koje imaju bolje tijelo.

- Bila je nemoguća. Nije htjela ni jednu ljepoticu u filmu ‘The 33’ od kojeg je na kraju i odustala. Na audiciji je tražila da odbace svaku kandidatkinju koja je bila lijepa bez obzira na glumu - rekao je.

Jennifer Lopez ovako izgleda s 44 godine: Hvali se trbuhom

Idi na 24sata

Komentari 21

  • wargods_1 24.10.2013.

    pa da, prvo ulazi teško, al poslije fino klizi..

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 24.10.2013.

    na -budimo iskreni-bezveznoj faci-joj se vidi koliko je umišljena, a iza svega se krije velika nesigurnost jer je svjesna da je svaka druga s ceste kud i kamo ljepša od nje.kaj se talenta tiče-pjevački mediokritet,plesačka katastrofa,iako se prikazuje kako nije...ma sve u svemu-one big mess.

  • AntonTrdić 24.10.2013.

    pa nikom se nisu sviđale u 90 ima , jelda ? a kad se razvila plastika i silikoni odmah se sviđa svima, ma daj , fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare