To je to što me zanima!

Joe Jackson: Blanket će biti novi kralj popa, ima potencijala

Blanket je isti Jacko u mlađim danima! Uopće ne sumnjam da će, uz moju pomoć i savjetovanje, uspjeti u šoubiznisu, kaže u dokumentarcu otac pokojnog Michaela
Vidi originalni članak

Dok je bio živ, Michael Jackson u nekoliko je navrata napomenuo da, iako je zbog njega mnogo pretrpio, bez oca vjerojatno ne bi uspio jer ga nitko ne bi tjerao. Joe Jackson (75) sad se 'namjerio' na unuka. Odlučio je od 11-godišnjeg Blanketa napraviti zvijezdu. 

Joe se ne slaže s onima koji misle da postoji samo jedan kralj popa i da je on preminuo. Zaklinje se da Blanket ima potencijala poput Michaela i da će biti jako uspješan u šoubiznisu. Tvrdnje je iznio u dokumentarnom filmu 'Remembering Michael' u kojem su Jackova djeca progovorila o tome koliko im nedostaje otac.

- Blanket je isti Michael u mlađim danima! Uopće ne sumnjam da će, uz moju pomoć i savjetovanje, uspjeti u šoubiznisu - kaže Joe. Paris u filmu u jednom trenutku plače jer se ne može pomiriti s činjenicom da joj je tata mrtav, a nije je naučio kako plesati 'moonwalk' iako joj je obećao da hoće.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • emma123 17.12.2013.

    dajte mu prvo priliku da bude dijete

  • WOMANIZER 17.12.2013.

    užas, jadno dijete! :((

  • Stella81 17.12.2013.

    jel prerano za rip?? :((

Komentiraj...
Vidi sve komentare