To je to što me zanima!

Joe je zaruke dugo planirao, bojao se da će ga Sofia odbiti

Glumac je sve dogovorio tjednima unaprijed s osobljem hotela, a htio je i potpunu privatnost. Bivši Sofijin zaručnik, N. Loeb kaže da njegova bivša zaslužuje sreću
Vidi originalni članak

Joe Manganiello (38) svoju predivnu zaručnicu zaprosio je na Havajima u sumrak uz šampanjac, pišu strani mediji. Glumac je sve isplanirao tjednima unaprijed, tvrdi izvor, i u detalje sve dogovorio s osobljem hotela u kojem su odsjeli on i Sofia Vergara (42). Joe je htio potpunu privatnost pa je Sofiju zaprosio u njihovom luksuznom hotelskom apartmanu. Izvor kaže da je Manganiello bio izrazito nervozan i jako se bojao da će ga Sofia odbiti. 

Vergara i Joe u vezi su od srpnja, nakon što je ona raskinula zaruke s Nickom Loebom s kojim je bila četiri godine u vezi. Nick joj sada želi svu sreću. 

- Ona je predivna i veličanstvena i tu je da bude voljena. Više od svega u životu zaslužuje sreću, onakvu kakvu može donijeti samo prava ljubav - rekao je Loeb za US Weekly nakon što je saznao da su se Sofia i Joe zaručili.

Glumica je već jednom bila u braku s Joeom Gonzalesom s kojim ima 20-godišnjeg sina Manola. Manganiello se nikad nije ženio.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 01.01.2015.

    Joe je preko mame podrijetlom iz Hrvatske. :)

  • ludakvanca 31.12.2014.

    i on je zgodan...

  • irinn 31.12.2014.

    I love you Joe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare