To je to što me zanima!

John, kako loša gluma! Ma koji muškarci, volim samo žene...

Travolta se svim silama trudi pokazati kako nije gay i da mu brak s Kelly Preston nije paravan. Suprugu je strastveno ljubio na crvenom tepihu, no bili su ukočeni
Vidi originalni članak

Iako su Johna Travoltu (58) već četiri muškarca optužila za seksualno zlostavljanje, glumac se trudi pokazati kako mu brak s Kelly Preston (49) nije paravan.

Na losanđeleskoj premijeri kriminalističkog filma “Savages”, glumački par strastveno se poljubio.

- Držali su se ukočeno. Očito je sve bilo namješteno kako bi se skrenula pozornost javnosti od posljednjeg Travoltina skandala - rekao je očevidac. Osim za seksualno zlostavljanje, glumca je prije nekoliko dana čileanski mornar s kruzera Fabian Zanzi optužio i za napad. Glumac ga je navodno 2009. gurnuo u zid kad se odbio seksati s njim na krstarenju.

- Skinuo se gol i pokazao prstom na svoj ukrućeni penis. Rekao mi je da sam predivan, a onda je poludio kad sam ga odbio - tvrdi Zanzi. Dodaje da mu je Travolta ponudio 12.000 dolara da prešuti incident. Nakon što se potužio nadređenima, Zanzija su, tvrdi, zatvorili u kabinu do kraja putovanja.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • traktorTOM 27.06.2012.

    čuj john,,, imaš para pa daj si plati nekog žigola da te zadovolji, nemoj naganjat jadne dečkiće,,,, hihi,,, ta pusa je mogla bit malkoc uvjerljivija,, a uostalom šta se dokazuješ,,, boli te đon,, reci peder sam i bok

  • baš_je 27.06.2012.

    ne znam zašto je toliko zapeo u trenutku promoviranja sebe kao heteroseksualca. dovoljno je odrastao. roditeljima se ne mora objašnjavati. zbog čega? ili zbog koga?

  • lolita 29 27.06.2012.

    dok vi paradirate vaš travolta se krije!!!! umjesto da nas maltretirate prvo krenite od vaših koji se kriju!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare