To je to što me zanima!

John Travolta i K. Preston objavili: Čekamo novu bebu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon što su početkom 2009. godine ostali bez 16-godišnjeg sina Jetta, John i Kelly presretni su što je ona trudna. Sami su objavili sretnu vijest
Vidi originalni članak

Nemoguće je ovako divnu vijest držati u tajnosti. Želimo biti prvi koji će svijetu reći da čekamo novi dodatak našoj obitelji, objavili su John Travolta (56) i Kelly Preston (47) u utorak. To je uistinu prekrasna vijest za obitelj koja je u siječnju 2009. godine doživjela tešku tragediju. Tada im je na Bahamima preminuo 16-godišnji sin Jett. Uzrok smrti bio je jedan od čestih napadaja koje je dječak doživljavao zbog svog autizma. John i Kelly smrt sina preboljeli su uz scijentologoiju, o čemu je i sam glumac nedavno progovorio. Par ima i 10-godišnju kćer Ellu Bleu. Vijest o trudnoći prva je sretna vijest za obitelj u dugo vremena. Nedavno im je na aerodromu neoprezni radnik kamionom pregazio i ubio pse, za koje su svi u obitelji bili jako vezani.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • plavuša13 19.05.2010.

    Zar sientologija odobrava umjetnu oplodnju???Pitam cisto iz radoznalosti,nije cinizam,a prirodno nije zanijela sigurno.U svakom slucaju nek im je sa srecom i da beba dode na svijet ziva i zdrava.

  • tajnamoja 19.05.2010.

    Čekaj, šta on nije gej i kada je ona otkrila ga je htjela ostaviti?

  • aurora73 19.05.2010.

    \"...novu bebu\" ...\"dodatak obitelji\" ...šta su bili u šopingu il su se kresnuli?

Komentiraj...
Vidi sve komentare