To je to što me zanima!

John Wick će opet uništiti baš sve koji mu se ispriječe na putu

S najboljim plaćenim ubojicom na svijetu nema šale. Tko god se pojavi, John Wick će mu doći glave. A kako smo vidjeli u hitu iz 2014. godine, to stvarno nisu samo prazne priče
Vidi originalni članak

Legendarni plaćeni ubojica, John Wick (još jednom ga glumi Keanu Reeves), prisiljen je opet prekinuti svoje uživanje u mirovini. Bivši suradnik, sa zlim namjerama, natjera Wicka da se sukobi s udrugom međunarodnih plaćenih ubojica, a sve u svrhu dobivanja kontrole nad tom organizacijom.

Obvezan zakletvom koju je dao, John prihvaća posljednji posao te putuje u Rim gdje će se sukobiti s najsmrtonosnijim ubojicama na cijelom svijetu.

U nastavku filma osim Keanua pojavljuje se i Lawrence Fishburne, a iz prvog dijela vraća se Bridget Moynahan, kao i John Leguizamo te Ian McShane, koje možete i vidjeti u foršpanu. Novi glumci u 'John Wick: Chapter Two' su, među ostalima i Common, Ruby Rose i Peter Stormare, a pridružit će im se Riccardo Scamarcio, Thomas Sadoski te Lance Reddick. A da priča ne bi bila sumorna, Wick je nabavio i novog psa, koji će možda i doživjeti kraj filma.

Pogledajte foršpan

Drugo poglavlje sage o Johnu Wicku preživjet će samo odabrani. 'John Wick: Chapter Two' u kina dolazi tijekom veljače 2017. godine.

A ako ne možete dočekati priču o ovom plaćenom ubojici, predlažemo da u međuvremenu pogledate 'Assasssin's Creed', koji nam u kina dolazi za samo devet dana.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • OM Sai Baba 20.12.2016.

    akcići su uvijek bili talog filmske umjetnosti.

  • PT 20.12.2016.

    Dižu film u nebesa na račun ljubavi između đukele i ubojice, ok film, ali brate mili koliko pilaš sa njim!!!

  • Sir_Alan_reborn 20.12.2016.

    prvi dio nije loš... samo je problem što nakon tjedan dana zaboraviš da si ga gledao. a ono, filmić za ubit vrijeme. ;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare