To je to što me zanima!

Johnny Depp ne voli moderan svijet, mrzi televiziju i telefone

Glumac posjeduje otok na koji često pobjegne sa svojom suprugom Vanessom. Voli pobjeći od užurbanog svijeta, biti bez mobitela i uživati daleko od svih
Vidi originalni članak

Dođe mi da vrištim od muke nakon što vidim koliko su ljudi opsjednuti s tehnologijom i glupim reality showovima, kazao je Johnny Depp (47). Ističe da su svi zaboravili uživati u malim stvarima jer stalno bulje u televizor i igraju se s mobitelima. Ponekad bi volio pobjeći od ovakvog života. 

- Izgubili smo dodir sa stvarnošću i jednostavnim stvarima u životu - rekao je glumac. 

Johnny Depp posjeduje vlastiti otok gdje često pobjegne sa suprugom Vanessom Paradis (38) kako bi došao k sebi. Iako zna kako posjedovanje otoka zvuči pomalo ekstravagantno, glumcu je potreban mir i mjesto gdje ga nitko neće vrebati iz prikrajka i htjeti poslikati. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • user_61420 11.01.2011.

    sun tzu i shining, a vas dvoje ste ga kao upoznali, bili u njegovom društvu pa znate kako on miriši?

  • missx 11.01.2011.

    e pa da imam svoj otok vjerojatno bi i meni fejs i gledanje filmova na netu išlo na kurac pa bi pametovala ostaloj ekipi kak je taj virtualni svijet trash!!!! ovako sam nezaposlena, i dok danima ne spavam od stresa što sam doma već godinu i pol zahvaljući dragoj Jaci, pokušavam pobjeći od bolne istine da moja mladost i vrhunska radna snaga služe nićemu.Kako?tako da bacim oko na fejs i pogledam seriju na netu........hvala Bogu pa još se i uspijem snaći mjesečno za tih 170 kn za neograničeni internet, pa si mislim,bar nešto da starcima dam........... toliko o tome kad se čovijek mora zadovoljiti malim stvarima.....baj d vej,daj se đoni suoći sa istinom...totalni si ego trip...( iako te obožaaaaaaaavaaaaam) dobro da je mala stvar imati svoj vlastiti otok.... e pa stari moj ja sam vlasnica SVOJE internet linije............ahhahahahahhahah i to je u hrvatskoj uspijeh!!! t(27)

  • zdravakrava 10.01.2011.

    tak se i češlja

Komentiraj...
Vidi sve komentare