To je to što me zanima!

Johnny Depp platio milijune da ispuca pepeo H.S. Thompsona

Mnogi financijski problemi su ovih dana snašli velikog glumca Johnnyja Deppa, počevši od njegovog razvoda od Amber Heard pa do njegovog bizarnog ponašanja na sprovodu
Vidi originalni članak

Slavni američki glumac Johnny Depp je ovih dana u velikim financijskim problemima jer navodno baš i nije najbolji s novcima.
To barem tvrde njegovi bivši financijski menadžeri iz tvrtke TMG koji su podigli protutužbu protiv Deppa nakon što je on tužio njih jer tvrdi da su previše riskantno ulagali njegove novce bez njegovog znanja.

TMG pak govori suprotno te je podigao protutužbu kako Depp ne bi 'neopravdano okaljao ugled firme', stoji u dokumentu čiju kopiju prenosi Variety. TMG u tužbi navodi brojne primjere Deppovog suludog trošenja novaca, a jedan od njih je i tri milijuna dolara vrijedan sprovod kojeg je glumac organizirao za svojeg prijatelja, renomiranog Američkog novinara Huntera S. Thompsona.

Tvrtka je otkrila i kako je Depp platio spomenute milijune da se Thompsonov pepeo ispucao sa 47 metara visokog tornja sagrađenog u obliku šake. Spomenutom sprovodu su 2005. nazočile brojne hollywoodske zvijezde kao što su Sean Penn, Jack Nicholson, Bill Murray i John Cusack.

Tužba također navodi i brojne druge primjere Deppovog neumjerenog trošenja novaca, a više informacija o tome donosi IGN Adria.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • OM Sai Baba 08.02.2017.

    novcem se razbacuju samo oni koji ga ne cijene, a ne cijene ga zato jer su ga na lagan način stekli.

  • djberg34 08.02.2017.

    Ma ne mora nikog pomagat svako se nek snalazi kak zna ali brate dati 3 milje za glupost to je vrh idiotizma.nisam gs i tako volio nek propadne nek vidi kako je biti obican clovek

  • Power_charger 08.02.2017.

    Znam ja da je to njegov novac kojeg je sam zaradio ali zar ga ne pece savjest bar malo (i ostale milijunase bisere) kada tako nemilosrdno trose na kojekakve piz*arije a koliko bi samo ljudi mogao pomoci sa daleko manje novaca nego ga je eto na prmjer taj sprovod kostao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare