To je to što me zanima!

Johnny napušta Francusku zbog Brada i Angeline Jolie

Zbog masovne histerije koju izazivaju Angelina, Brad i njihovo šestero djece, Johnny Depp traži novu lokaciju na kojoj ga paparazzi neće smetati
Vidi originalni članak

Johnny Depp (45) već nekoliko godina sa Vanessom Paradis (35) živi na jugu Francuske gdje su se i nastanili kako bi sačuvali svoju privatnost od oka javnosti. Čini se kako zamjera Angelini Jolie i Bradu Pittu što su se i oni odlučili doseliti u Francusku jer su sa sobom povukli gomilu paparazza. Trenutačno najpopularniji par na svijetu je krajem svibnja kupio dvorac u vrijednosti od 320 milijuna kuna što je jasna naznaka kako su izabrali to mjesto kao neko dugoročnije rješenje. A Johnny je navodno počeo tražiti neka druga rješenja, i to u Velikoj Britaniji. Raspitivao se za dva imanja, od kojih jedno ima sjajan lijek protiv nasrtljivih novinara. Naime, okruženo je dubokim i širokim jarkom koji je ispunjen vodom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kklaudio 07.08.2008.

    ma ti misliš da je ovo glupost. nemaš tu kaj mislit - to je glupost!

  • Kiki_09 07.08.2008.

    Ma mislim da je ovo cista glupost, kao prvo Francuska je dovoljno velika za sve njih, kao drugo Johnny Depp je glumac poznat po tome sto cijeni svoje kolege i sumnjam da bi ovako sta javno rekao, a to sto covjek ima dovoljno novaca da si moze priustiti vise kuca u razlicitim drzavama ne znaci da ne gdje bjezi, a mislim svasta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare