To je to što me zanima!

Joksimović i Jovana rade na bebi, žele učvrstiti svoju vezu

Nakon svega srpski pjevač i voditeljica shvatili su da se vole još više, te su odlučili poraditi na potomstvu kako bi dodatno učvrstili svoju vezu. Za vikend putuju u Budvu
Vidi originalni članak

Proteklog vikenda Jovana i Željko su se pomirili, a Jovana je svoje stvari opet  preselila kod pjevača. 

- Kad su počele glasine da Jovana vara Joksimovića sa Sašom Đorđevićem, Željko je odmah rekao da je to glupost. Prije mjesec dana prekinuli su jer je jednostavno došlo do zahlađenja odnosa i nesporazuma, mislili su da je bolje da jednostavno prekinu - rekao je dobro obaviješten izvor za srpski Blic.  

Nakon svega srpski pjevač i voditeljica shvatili su da se vole još više, te su odlučili poraditi na potomstvu kako bi dodatno učvrstili svoju vezu, a Željko bi bio sretan kad bi svojoj kćerki Mini iz prvog braka podario brata ili sestru, piše srpski Alo. Srpski Press piše da par nakon pomirenja želi što više vremena provesti zajedno pa bi u četvrtak trebali otputovati u Budvu gdje Željko ima dogovorena dva nastupa.

- Razlog njihova prekida ne leži u Saši Đorđeviću, već je riječ o nečem potpuno drugačijem. Jovana je tijekom prekida skinula zaručnički prtsen jer nije htjela da je podsjeća na Željka i njegovu prosidbu. Ona je jedna romantična žena. Željko i voditeljica nadaju se da će ih vikend u Budvi još više zbližiti - zaključio je dobro obaviješten izvor za Press. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • glas savjesti175 29.03.2011.

    bit će da je jovana pročitala sve komentare kad je objavljena vijest o prekidu pa se zapitala :DD i opametila koliko vidimo hahahahah ali neka,baš mi je drago zbog njih :))

  • hrabro srce_1 29.03.2011.

    pola showa vam je iz srbije. ajte malo na zapad, hvala bogu ovih smo se riješili.

  • krasić 29.03.2011.

    a jeste brate dosadni s njima ,nista ako joj ne napravi dite nek zove mene ja cu in pomoći! e i nismo vise u yugi da pisete od ovim brđanima

Komentiraj...
Vidi sve komentare