To je to što me zanima!

Jole: 'Ako se situacija ne smiri, snimat ću podcast ili krenuti u proizvodnju s voćem i povrćem'

Pjevač je počeo razmišljati što će raditi ako se ubrzo ne vrati na pozornicu u normalnim okolnostima. Optimističan je, a na repertoaru ima nekoliko planova
Vidi originalni članak

Da mu je netko rekao kako već pola godine neće u normalnim uvjetima stati na pozornicu, vjerojatno ne bi vjerovao niti u najluđim snovima. Jedan od omiljenih zabavljača na domaćoj sceni, pjevač Joško Čagalj Jole (48), svejedno ima pozitivne misli, iako ne može vjerovati kako je već došao listopad.

POGLEDAJTE VIDEO: Jole se prisjetio svojih početaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Našao sam neki ventil u ovih nekoliko mjeseci. Tu su moja djeca, bilo je i ljeto, druženje s prijateljima, kumovima, obilaženje Hrvatske od Istre do Dubrovnika. Nekako je vrijeme proletjelo, iako je, s druge strane, u našem poslu stalo - rekao je za RTL

Lagano je počeo razmišljati o tome što će raditi ako se situacija s mjerama zbog pandemije korona virusa ne promijeni i ako se ubrzo ponovno ne vrati na pozornicu. 

REAGIRAO NA 'DUŠA OD PAPIRA' Jole se prisjetio početaka: 'Za prvi spot, budžet je bio nikakav'

- S obzirom na to da je stanje u našoj industriji neizvjesno i nitko ne zna do kada će ova situacija trajati, već me nagovaraju da počinjem voditi svoj podcast na neki svoj otkačeni način. Svi su oduševljeni idejom, od prijatelja, do producenata, ljudi iz medija. Kažu mi da bih mogao ugostiti i glazbenika i političara, a i tko zna što bi se onda iz toga moglo izroditi. Kad nešto radim, onda to radim tako treba. Već imam tim s kojim bih radio - ispričao je glazbenik.

No ako ne dođe to toga, Jole ima drugačije planove. 

- Tonči Huljić je isto veliki radoholičar pa je već predložio da krenemo u proizvodnju, možda s voćem i povrćem. Svi volimo raditi i volimo i volimo izazove, a ja sam uvijek optimističan - zaključio je pjevač. 

Osim toga, sretan je što i drži ga što njegove kćerkice mogu ići normalno u školu. Pjevač nije bio zadovoljan online nastavom. 

- Neizmjerno sam sretan što one mogu sada normalno odlaziti u školu. Dijete mora biti među pedagozima i svojim vršnjacima te socijalizirati se. Djeca pripadaju školi, a ne da u pidžami uče ispred ekrana - rekao je Jole.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Trump Jong Un 01.10.2020.

    A ha, haahaaa svi volimo raditi a najvisše pjevati, hvala ti Corona sto si mnoge natjerala da se trgnu i spoznaju da zive iznad svojih mogućnosti, sad već imamo sadničarku krumpira, vidimo ovdje proizvođaca voća i povrća, ma radit će sve oni ne bude li koncerata

  • krkanADZ 01.10.2020.

    jaaaadan... ajde, ne trkeljaj.. zaradiš na crno u godini više od prosječnog radnika u 10 godina! što se vas s "estrade" tiče, ni 5 godina korone neće vas na prosjački štap bacit, kolko ste nagrabili...

  • Brzopoteznik 01.10.2020.

    Daj Joka imaš para ko blata,umiroviš se i briga te.

Komentiraj...
Vidi sve komentare