To je to što me zanima!

Jole pjeva ustašku pjesmu: To je bilo prije 15 godina, žao mi je

Pjevač je istaknuo da se na početku karijere uvijek rade kompromisi. Žao mu je ako je snimka na kojoj pjeva pjesmu 'Jasenovac i Gradiška stara' nekoga povrijedila
Vidi originalni članak

Na YouTubeu je početkom ožujka objavljena snimka na kojoj Joško Čagalj Jole (40) pjeva poznatu ustašku pjesmu 'Jasenovac i Gradiška stara' u kojoj se veliča klanje Srba u ustaškim logorima.

- Žao mi je ako je snimka povrijedila ičije osjećaje. To je bilo prije najmanje 15 godina - rekao nam je pjevač rodom iz Zagvozda kod Imotskog.

Dodaje da se na početku karijere uvijek rade kompromisi i ispunjavaju želje, a naročito ako se pjeva na privatnim feštama poput svadbi i rođendana.

Ističe da greške iz mladosti služe da se ne ponove i da svi dobro znaju da to nisu njegovi stavovi.

Idi na 24sata

Komentari 480

  • anjek7171 21.03.2012.

    Bože sačuvaj, uopće se ne treba ponosit time što je pjevao, kao nitko od vas!! Samo pokazujete svoju primitivnost i seljački mentalitet..ma svi vi spadate u brda daleko od civilizacije! Ustaštvo je najmračnija mrlja na hrvatskoj povijesti a vi se tim ponosite. KATASTROFA!!!!

  • izazov 20.03.2012.

    Prokletstvo ce zahvatiti onoga tko brise komentare brisaci komentatra upamtite stize vas BOZJA kazna to nemojte zaboraviti.

  • izazov 20.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare