To je to što me zanima!

Jole traži zvijezdu: Nikad nije kasno da postanem TV voditelj

ŽIVOTNA PRILIKA Splitski pjevač smatra da novi RTL-ov show ljudima u zrelim godinama daje priliku ostvariti skrivene talente. Vodit će ga uz Sanju Doležal
Vidi originalni članak

Imao sam tremu, ali uoči prvog snimanja rekli su mi: ‘Samo budi Jole’, zato smo te i zvali, rekao je Joško Čagalj (44).

Pjevač je uz Sanju Doležal (53) voditelj novog RTL-ova showa 'Nikad nije kasno'. Trema mu je nestala nakon prve izgovorene rečenice.

- Mislio sam da ne mogu to raditi. Kao pjevač mogu satima biti na pozornici i uživam u tome. Volim zabavljati ljude, ali dosad se nisam okušao kao voditelj. Zato sam malo strepio kako će sve ispasti - kaže Jole. Sviđa mu se ideja da i ljudi u godinama dobiju priliku pokazati što sve znaju.

- Ovaj show dat će im dobar vjetar u leđa - smatra Jole.

U showu će se za titulu najboljeg boriti 36 kandidata starijih od 45 godina. Svima je cilj impresionirati stalnog člana žirija Tončija Huljića (55).

Skladatelj će u svakoj emisiji imati pomoć dva člana žirija koji dolaze iz raznih društvenih sfera te će oni tražiti novu glazbenu zvijezdu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • bijesna baba 13.01.2017.

    A da ovi nasi smisle nesto oruginano umjesto kopiranja susjedstva

  • petnapet 12.01.2017.

    Na OBNu ide vec dugo taj show. Ali je jako zabavan i pjesme su dobre a humora ima jako puno. Bojim se da ce nasa verzija biti cisti promasaj kao i Tvoje lice zvuci poznato jer mi Hrvati uvijek nesto kemijamo i nijedan strani show uradjen kod nas ne bude zabavan nego dosadan i usiljen.

  • kung fu panda 12.01.2017.

    ajme,ajme,idi ne gledaj me ,,mislim da bi bilo bolje da se šou tako zove

Komentiraj...
Vidi sve komentare