To je to što me zanima!

Joletov recept za uspjeh: 'Tri dana radim, tri se odmaram...'

Prije nekoliko godina odlučio je da ga posao neće previše odvojiti od supruge Ane i njihove djece
Vidi originalni članak

Volim biti u dobrom društvu, provoditi vrijeme s obitelji. Nastojim gledati na sve pozitivno i veselo, pomoći koliko mogu i ne bojati se ničega. To su moji postulati, govori nam pjevač Jole (51) dok sprema sebe i sina Ivana Luku za izlazak. Prije nekoliko godina odlučio je da ga posao neće previše odvojiti od supruge Ane i njihovih četvero djece - kćeri Ive, Eme i Tie te sina Ivana Luku, bez obzira na to koliko voli svoj posao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kad nešto radim, volim to napraviti kako treba. Sad se osjećam kao mladić što se tiče energije, no prije 15 ljeta samo sam vozio i pjevao. Prođu ljeta, a nisam se ni okupao kao čovjek - smije se Jole.

PREMIJERA NOVOG SPOTA Jole: Joj, što volim svoj posao. Snimali smo od šest ujutro...

Tad je nazvao prijatelja i tekstopisca gotovo pa svih njegovih pjesama Tončija Huljića (61) i rekao mu da više ne može nastaviti bez kvalitetnog odmora.

- Dođu prijatelji iz dijaspore, a ja se s njima ne vidim. Nazvao sam i Huljića i menadžera i rekao da više ovako ne mogu. Hajmo 3-4 dana svirati, pa 3-4 dana se odmarati. Nikad nisam bio materijalist. Hoću raditi, ali imati vremena za sebe i obitelj. Želim da djeca odrastaju uz mene. Ja sam ih učio plivati i voziti bicikl. Gledajte, ja vam ne vodim estradni život - zaključuje Jole.

Uvijek energičan i veseo, Jole je, kako kaže, dobar sa svima na glazbenoj sceni, a s Huljićevima je baš pravi prijatelj.

- Dobar sam s Matom Bulićem, Rozgom, Grašom, ma sa svima - kaže nam Jole.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Twisters 07.07.2023.

    dalmatinac i posao ti dođe kao krava i balet

  • To je jedanaesterac 07.07.2023.

    Kako bi Izet rekao: Konju jedan, a kako da radim 3 dana kad je radni tjetan 5 dana ili 40 sati (a nekima je i duži)?

  • dahvaul 07.07.2023.

    I mi bi tak kad bi mogli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare