To je to što me zanima!

Jolie i Pitt kupili dvorac u Francuskoj za 320 mil. kn

Angelina i Brad su se već ranije opskrbili raznim antikvitetima kojima će ispuniti unutrašnjost dvorca koji su našli nakon godine dana traženja
Vidi originalni članak

Angelina Jolie (32) i Brad Pitt (44) napokon su odagnali sve sumnje oko toga gdje će se nastaniti u Francuskoj. Par je navodno razgledao oko 100 nekretnina dok se nisu na kraju zadovoljili dvorcem koji ima 35 soba. Imanje se sastoji od vinograda, jezera, fontana, šumice i livade po kojima trče poniji, što je i privuklo pozornost Brada i Angeline, koji su na razgledavanje išli helikopterom. Nadaju se kako će se useliti početkom kolovoza jer očekuju prinove 19. istog mjeseca. Samo imanje se proteže na više od tisuću hektara. Glumački par već planira upisati djecu u lokalne škole, a susjedi su im Bono Vox (48) i The Edge (46) iz benda U2 te Johnny Depp (44) i Vanessa Paradis (35). Glavni razlog zbog kojeg je par tražio kuću u Francuskoj je taj što Francuzi imaju stroge zakone o privatnosti, čime Brad i Angelina žele svoju djecu poštedjeti medijske eksponiranosti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • lilo_09 26.05.2008.

    A djecu nose u rukama jer djeca brzo narastu i mislim da je svaki roditelj sretan kada se sjeti da je svoje dijete drzao i nosio ... a uostalom uvijek ih prati horda paparazza pa ugusili bi tu djecu da ih ne nose u rukama ... vau 320 milijuna kn 320 000 000 kn nezamislivo!!!

  • zelenooki 26.05.2008.

    koje imanje frende moj ja bi se tu izgubio u jednom danu 500 puta!!!!!!!!!!!!!!!

  • tajnamoja 26.05.2008.

    Imaju love za dvorac a nemaju za poštena dječja kolica, stalno vucaraju tu djecu na rukama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare