To je to što me zanima!

Jolie: Imam sreće što sam živa, sada sam divlja samo za Brada

Angie se smatra jako sretnom jer je radila i probala razne stvari koje su je mogle stajati života. Vjeruje da ima onih koji smatraju da ne zaslužuje život kakav ima
Vidi originalni članak

Mladost je za mene bila uistinu teško i mračno razdoblje, sretna sam što sam uspjela preživjeti taj dio svog života, rekla je glumica u intervjuu za CBS.

Angelina Jolie (36) kaže kako i sad ima svoju mračnu i seksi stranu, ali tu 'zločestu' curu sad vidjeti i iskusiti može samo Brad Pitt (47).

Angie se smatra jako sretnom jer je radila i probala razne stvari koje su je mogle stajati života. Vjeruje da ima onih koji smatraju da ne zaslužuje život kakav ima budući da se u mlađim danima ponašala kao divljakuša. 

Živi od 600 kalorija na dan

Dan započinje doručkom koji se sastoji od šačice žitarica i žlice kokosova ulja, a nakon toga rijetko kad uopće pojede išta drugo. Toliko je zaposlena da jednostavno zaboravi jesti, otkrio je za Graziu bliski prijatelj glumice.

Angelina dnevno pojede hrane u vrijednosti od 600 kalorija. Preživljava grickajući lješnjake i gumene bombone koje uvijek nosi u džepu. Pije proteinske shakeove radije nego da pojede konkretan obrok. 

- Ukoliko cijeli dan ne pojede gotovo ništa, za večeru se počasti odreskom i čašom crna vina - kaže prijatelj te dodaje da je večera za Angie ipak rijetkost.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • vidovnjak 23.11.2011.

    meni je antipatična otkad je posvojila onog crnog velikog kenjca od djeteta..nimalo simpa...

  • sara100 23.11.2011.

    svaka čast Angie,da su svi bogati i slavni ovako velikog srca ko ona svit bi bio puno lipše misto.

  • kuca99 23.11.2011.

    preljepe zelene oci :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare