To je to što me zanima!

Jolie je kupila 20 Beckhamovih gaća za Brada jer ih obožava

Obožava ih nositi jer se u njima najugodnije osjeća. Trgovina se zatvarala, pa je Angelina morala kupiti svih 20 komada, rekao je prodavač koji je Angie prodao gaće
Vidi originalni članak

Brad Pitt (48) s nogometašem je dobar prijatelj. U trgovini u Surreyu, gdje trenutačno žive, Angelina je kupila vrećicu gaća koje je dizajnirao David Beckham i darovala ih Bradu.

- Obožava ih nositi jer se u njima najugodnije osjeća. Trgovina se zatvarala, pa je Angelina morala kupiti svih 20 komada - rekao je prodavač. 

Angelina je od Brada na dar nedavno dobila nešto ipak skuplje od rublja. Glumac je izdvojio 2,3 milijuna kuna i kao dar za vjenčanje poklonio joj je streljanu. Prije toga dobila je sat Patek Philippe Minute Repeater. Lista čekanja za sat je oko dvije godine. Sat koji se radi po porudžbini sastavlja se oko dva mjeseca i stoji 2,3 milijuna kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • andrea1 12.09.2012.

    Nije mi jasno što je kupila, Beckhamove gaće ili gaće koje je dizajnirao David Beckham :)))))

  • kaniža 12.09.2012.

    Najtalentiraniji dizajneri su zapravo nogometaši i njihove žene. Nisam još nigdje pročitala da se bivši nogometaš posvetio poljoprivredi i stočarstvu.

  • eddy1973 12.09.2012.

    On njoj streljanu i sat a ona njemu 20 gaća iz trgovine koja se zatvara u pola cijene....ajde ..molim vas poštedite nas ovakvih vijesti

Komentiraj...
Vidi sve komentare