To je to što me zanima!

Jon Bon Jovi tražio kuharicu: Želimo probati hrvatska jela

Pjevač je tražio domaću kuharicu, a spavat će u predsjedničkom apartmanu. Fanovi će 8. lipnja na maksimirskom stadionu gledati u najveći videozid na svijetu
Vidi originalni članak

Ne namjeravam trčati na pozornici sa 68 godina, ali još sam sposoban napraviti dobar show, rekao je Jon Bon Jovi (49) prošle godine na početku turneje 'The Circle Tour'.

Ta turneja je, prema pisanju časopisa Billboard, proglašena najprofitabilnijom jer su zaradili 770 milijuna kuna. Bend je odabrao Zagreb kao prvi grad europske turneje, a nastupaju 8. lipnja na maksimirskom stadionu. Pjevač je od organizatora tražio hrvatsku kuharicu jer želi kušati domaću hranu, a spavat će u hotelu Esplanade. Članovi ekipe već postavljaju 150 tona tešku pozornicu, a fanovi će gledati u najveći videozid na svijetu. Visok je gotovo 35 metara.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Pixa_1 07.06.2011.

    Nek dođe kod mene da mu ja spečem pravi hrvatski roštilj. Samo nek javi do večeras da napacam meso.

  • gabica0111 07.06.2011.

    sutra je taj dan......ljudi, je li to moguce????? ima da srusimo stadion.....i onak je u banani....ha ha!!!!!

  • 07.06.2011.

    kao što rekoh u jednome od prošlih komentara kuna je postala svjetska valuta, evo i Bon Jovi zarađuje u kunama... Normalno je da kod nas nema kuna kada čitav svijet dobiva plaću u kunama1 Ma kakva kriza - to su priče za malu djecu jer kao što se vidi iz priloženog kuna je totalni istisnula i euro i dolar a to mogu napraviti samo najjače svjetske ekonomije! Bravo za našu vladu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare