To je to što me zanima!

Jordan priređuje veliku TV zabavu povodom razvoda

Za show koji snima o svom životu poslije Petera dobit će čak 4,3 milijuna kuna. Na velikoj zabavi povodom razvoda želi svijetu reći da je slobodna
Vidi originalni članak

Britanska starleta Katie Price (31), poznatija kao Jordan, želi cijelom svijetu pokazati kako će biti sretna u trenutku razvoda s Peterom Andreom (36). Potpisala je ugovor s TV kućom ITV koja će snimati njenu veliku zabavu povodom razvoda. 
- Jordan se želi uistinu zabaviti kada se napokon razvede, želi svijetu pokazati koliko će biti sretna. Planira pozvati svoje prijatelje i poznate osobe s kojima će nazdraviti svojoj novoj slobodi - kazao je izvor blizak produkciji showa.
Katie Price misli da će ta zabava biti prikladan završetak emisije u kojoj ju TV kamere prate dok ona gradi 'život nakon Petera'. Kamere su ju snimale i na Ibizi gdje se ludo zabavljala, a prate ju i sve od povratka u Englesku. Čini se kako je Jordan prava 'tvornica novca'. Naime, njeno bogatstvo se procjenjuje na 258 milijuna kuna, a za taj show koji trenutačno snima dobit će 4,3 milijuna kuna zajedno s izdašnom naknadom koju će od jednog magazina dobiti za slike sa zabave povodom razvoda.
- Samo želim napraviti veliku zabavu za razvod kako bi obznanila da sam slobodna - kazala je Jordan. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • skolic3 01.08.2009.

    Ah,ova od preseravanja više ne zna kaj bi.Kaj će prikazivat kak se polugola i pijana valja po klubovima ili kak joj se vidi čkapi dok se kreči bez gača.Trebalo bi joj izbušit silikone i tutnut metlu u ruke pa snimat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare