To je to što me zanima!

Jordan radi kolač od šljiva, a svi gledaju u njene 'lubenice'

Dubokim i bujnim dekolteom Jordan Carver emisiji u kojoj objašnjava kako napraviti savršeni kolač osigurala je rekordno veliku gledanost. Zna mijesiti, razvaljati, peći...
Vidi originalni članak

Prije otprilike godinu dana izborila se za svoje mjesto pod suncem u svijetu mode i sad ima uspješnu karijeru kao model. Jordan Carver (25) zbog svojih atributa jako je popularna i poslovnih angažmana neće joj tako brzo ponestati. Njene izrazito bujne grudi čak su i satove kuhanja učinile posebno zanimljivima. Dubokim dekolteom emisiji u kojoj objašnjava kako ispeći savršeni kolač osigurala je rekordno veliku gledanost. Publika, je, naravno, prvenstveno muška što ni jednoj ženi neće zasmetati ukoliko je na stolu dočeka nešto fino za prigristi. 

Za sve koje bi to eventualno moglo zanimati, Jordan još nema dečka jer, kaže, nije našla onog pravog. Voli nogomet i brze automobile. Po horoskopu je vodenjak, a kao svoje najveće poroke navodi odjeću i cipele. No, kome bi bilo teško kupiti joj koju krpicu kad bi svaki dan umijesila i ispekla neku finu pitu. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • pernica 10.03.2011.

    eto cure jedite šljive pa će vam narast lubenice!!!!!! mala je slatka, nasmijana, dobro mijesi......

  • user_90298 10.03.2011.

    hahah, prava je maca!

  • stipo55 10.03.2011.

    dođi meni napravit kolače a a ja ću prvo izmjesit..smjesu

Komentiraj...
Vidi sve komentare