To je to što me zanima!

Jordan se u Španjolskoj u toplesu mazi s ljubavnikom

Katie Price se na odmoru vrlo slobodno ponaša sa svojim ljubavnikom iako ih fotografi vrebaju na svakom koraku. Peter je bijesan zbog djece
Vidi originalni članak

Peter Andre (36) pobjesnio je zbog fotografija na kojima se Katie Price (31) šepuri sa svojim novim ljubavnikom. Kazao je kako se nada da će se razvod finalizirati što prije. Zbog slika na kojima se Jordan u toplesu mazi sa svojim novim ljubavnikom Alexom Reidom (34) Peter misli da će djeca doživjeti traumu.
- Držite tog čovjeka dalje od moje djece - poručio je Andre.
Katie se trenutačno nalazi u Španjolskoj gdje se odmara s Alexom. Na slikama se vidi da je par vrlo prisan, a ona se cijelo vrijeme šeta golih grudi. Tijekom masaže koju je imala na balkonu svog apartmana u Marbelli Reid joj je štipao stražnjicu, a kasnije su se nježno mazili u bazenu. Osim što zajedno ljetuju, Alex i živi kod Jordan u njenoj kući u Sussexu. Peteru nije jasno kako se ona može tako ponašati s obzirom da zna kako će djeca, Harvey (7), Junior (4), Princess Tiamii (2), saznati sve što radi.
- Junior je najviše uznemiren zbog njenog ponašanja. Tko će njemu sada objasniti zašto mu je majka u krevetu s nepoznatim čovjekom. Djeca još ne mogu shvatiti što se događa - kazao je.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • reba14 05.08.2009.

    sram je može bit ima djecu kod kuće a ona se s ljubanikom mazi i pogazuje svoje jako jako plastično velike sise..

  • HBCRO 05.08.2009.

    PA KAKO JE MOGUĆE DA TA ŽENA ZAKONSKI MOŽE DOĆI BLIZU DJETETA-prvo je slijepo jer je koristila drogu tijekom trudnoće,a ostala će ako ništa drugo biti psihički traumatizirana zahvaljujući odgoju. I bolje joj je da se pokrije.Loš zahvat kirurga na njenim lažnim balonima nikog ne zanima.Bljak!Bljak!

  • NikaCoolerM 05.08.2009.

    mmm...

Komentiraj...
Vidi sve komentare