To je to što me zanima!

Jordan se zbog trudnoće odrekla omiljenog botoksa

Starleta je saznala da botoks može štetiti trudnoći pa ga se odlučila odreći. Katie Price u braku je s Alexom Reidom s kojim, izgleda, radi na djetetu
Vidi originalni članak

Katie Price (31) planira zatrudnjeti sa svojim novim mužem Alexom Reidom. Željela se počastiti novom dozom botoksa prije 32. rođendana, ali iz klinike je izašla bez tretmana jer su joj rekli da botoks nije dobar ako planira zatrudnjeti.
- Zabrinula se jer će imati puno bora na svoj rođendan. Odustala je od tretmana nakon što joj je doktor rekao da bi to moglo štetiti trudnoći. U klinici je ostala samo na masaži i čišćenju lica koje je trajalo sat i pol - kazao je izvor blizak starleti. Jordan iz prošlog braka s Peterom Andreom (37) ima kćer Princess (2) i sina Juniora (4). Starleta ima i sina Harveyja (8) kojeg je dobila u vezi s engleskim nogometašem Dwightom Yorkeom. Jordan je nedavno izjavila kako će kćer poticati na botoks i ugrađivanje silikona nakon što postane punoljetna.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • hold 05.05.2010.

    zivot uopce nije fer, zasto bog daje djecu takvim ljudima, a koliko ima parova koji se bore za djete umjetnom oplodnjom pa nikako da uspiju....strasno

  • possesed 05.05.2010.

    ..pokušavam ju zamisliti bez petrokemije i ciglana zagreb na sebi,ali prokleto mi teško ide..mislim da sam negdje i vidio sliku dok je bila vulgaris,skroz ok je izgledala..u glavi je problem..

  • SunTzu 05.05.2010.

    uz ovoliko \'materijala\' na svijetu zaista mi je nejasno da se rade i dalje pokusi na zivotinjama - stakorima, zamorcima, majmunima i sl. Ova je idealna za razne testove!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare