To je to što me zanima!

Jordan u novoj liniji odjeće konja obukla u roza čarape

Starleta je na tržište izbacila liniju odjeće za jahačice i njihove konje. Pozirala je u ružičastoj opravi, a i konjima je namijenila istobojne čarape
Vidi originalni članak

Britanska starleta Jordan (30) nakon oporavka od operacije smanjenja grudi vratila se dizajniranju. Predstavila je svoju novu kolekciju odjeće za konje i jahačice pod nazivom "KP Equestrian".
- U ovoj kolekciji ima sve potrebno u svim veličinama i za svakoga - ponosno je rekla Jordan, koja je ujedno postala najprodavanija dječja autorica u Britaniji.
Jordan je pozirala i kao model u kampanji svoje nove linije u ružičastoj opravi. Čak je i konj imao ružičastu dekicu i čarape.
Starleta se nada da će njena kolekcija postići velik uspjeh, a podršku ima i od supruga Petera Andrea (35). Peter i Jodan nedavno su se sa svojom djecom, Juniorom (3), Princess Tiamii (1) i Harveyem (6), kojeg je dobila u vezi s nogometašem Dwightom Yorkeom, preselili u svoj novi dom u Surreyu jer su vjerovali da im je bivša kuća ukleta.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Reni 0506 04.09.2008.

    Ajme glupe zene..da ima imalo pojima o konjima i konjickom sportu znala bi da se nikada ne jase u kratkim hlacicama (osim ako konj nije osedlan)... Vec valjda ne zna sta bi izmislila da privuce paznju i zgrne lovu..ah..

  • stoka1 03.09.2008.

    jadan konj

Komentiraj...
Vidi sve komentare