To je to što me zanima!

Jordanin dečko seksao se s transeksualcem i uživao

Borac iz kaveza, Alex se zaljubio na Tajlandu u “ladyboya” Kaya. Katie Price na novi ispad svog borca još nije reagirala. Alex živi u njenoj kući...
Vidi originalni članak

Iako nije bio moj tip muškarca, jer više volim niže dečke s manje mišića, oduševilo me to što me tjerao da mu govorim prostote, kazao je Kay Kae (24), transeksualac s Tajlanda. Muška prostitutka tvrdi da je Alexa Reida (34), dečka sterlete Katie Price (31), upoznao prije pet godina na otoku Pukhetu u striptiz-baru. Došao je u pratnji muškarca koji je radio u lokalnom boksačkom klubu Tiger Muay Thai, u kojem je Alex poučavao djecu tajlandskom boksu.
- Nije uopće pio jer je mnogo trenirao, tako da ne može reći da je pijan spavao sa mnom. Za seks mi nije platio - kaže “ladyboy” Kay. Alex je nedavno rekao kako u životu treba sve iskušati. Na te tvrdnje poludjela je njegova djevojka Jordan, koja se prije dva dana i službeno rastala od Petera Andrea (35). Prvo mu je oprostila sudjelovanje u nasilnom pornofilmu u kojem je glumio silovatelja, a onda i odijevanje u ženu koju je nazvao Roxanne. Na novi ispad svog borca u kavezu još nije reagirala. Par trenutačno živi u njezinoj kući u Surreyu s njezino troje djece Juniorom (4), Princess Taimee (2) i sedmogodišnjim slijepim Harveyem, kojeg je starleta dobila u vezi s engleskim tamnoputim nogometašem Dwightom Yorkeom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare