To je to što me zanima!

Još je voli? Princ Harry nosi lančić koji mu je darovala bivša

Harry je nedavno tijekom službenog posjeta Brazilu snimljen s kožnim lančićem sa srebrnim privjeskom kojeg mu je na početku veze darovala bivša djevojka Chelsy
Vidi originalni članak

Iako je u lipnju prošle godine prekinuo vezu s Chelsy Davy, princ Harry (27) još s vrata nije skinuo lančić s privjeskom koji mu je darovala dok su bili zajedno.

Harryju je nedavno tijekom službenog posjeta Brazilu na ragbi utakmici iz košulje ispao kožni lančić sa srebrnim privjeskom. Prema pisanju Daily Stara, na početku veze darovala mu ga je Chelsy koja još nosi prsten kojeg je on njoj poklonio.

 - To je velik znak da je ona još u njegovim mislima - rekao je izvor.

No, unatoč sumnjama da bi bivši par mogao obnoviti vezu, Chelsy je ipak krenula dalje sa svojim ljubavnim životom.

Nakon prekida, Chelsey je navodno izjavila da bi odbila Harryja da ju je zaprosio jer ona nipošto ne bi htjela biti princeza.

Nedavno je snimljena u društvu novog dečka koji je prijatelj princa Harryja. Nakon što su nekoliko puta viđeni zajedno, par je potvrdio da su u vezi.

Plavokosa Chelsy i Blaise Patrick snimljeni su u strastvenom zagrljaju u londonskom noćnom klubu Chinawhite tijekom zabave humanitarnog karaktera čije je domaćin bio nogometaš Didier Drogba.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • GOGS_3 26.03.2012.

    Inače je ful slatka cura al brate mili di ste izvadili ovu drugu sliku, koma! -.-

  • fiume333 26.03.2012.

    Curo,ne na lice na kosu!!!

  • LudaMara 26.03.2012.

    jeli ona narančasta ili se meni povećala dioptrija??

Komentiraj...
Vidi sve komentare