To je to što me zanima!

Još jedan polufinalist: Zlatni buzzer stisnut će Igor i Rene

Desetogodišnji Luka pleše breakdance četiri godine, a njegov plesni partner, sedmogodišnji Leon je najmlađi breakdancer na svijetu koji može napraviti helikopter
Vidi originalni članak

Ova nedjelja donosi nove uzbudljive i raznolike nastupe, a onaj najatraktivniji dobit će zlatnu ulaznicu. Ovaj put tu privilegiju iskoristit će voditelji Igor Mešin i Rene Bitorajac

Leon i Luka, koji će nastupiti pod imenom Malci, najmlađi su natjecatelji koji će ove nedjelje osvojiti srca četveročlanog žirija Supertalenta svojim breakdanceom. 

- Znate koliko ste slatki? Toliko da se od vas može dobiti karijes! - poručit će im Martina nakon što publiku i žiri oduševe nevjerojatnim plesnim pokretima. Desetogodišnji Luka  dolazi iz Markuševca i pleše breakdance četiri godine, a njegov plesni partner, sedmogodišnji Leon iz Dugog Sela,  pleše dvije i pol godine i može se pohvaliti da je najmlađi breakdancer na svijetu koji može napraviti helikopter. 

Dozu adrenalina osigurat će spektakularan nastup natjecatelja Tomislava Mihičinca, koji će svoju točku žiriju najaviti riječima: 'Padam, letim dok se ne razletim!'.

Svoj talent pokazat će i plesna skupina Clique iz Splita koja se bavim uličnim plesovima, dok će žiriju posebnu pozornost zaokupiti glazbeno-scenska grupa Dodir koja je dobila ime po Hrvatskom savezu gluhoslijepih osoba Dodir, a na Supertalent su došli pokazati da glasovni jezik kroz ples i glazbu može pružiti jedan štih svega onoga što zdrave osobe osjećaju.

Svoju sreću potražit će i sedamnaestogodišnja Aleksandra Novaković iz Bijelog Brda koja je poprilično uvjerena u svoje vokalne sposobnosti. 

- Smatram da sam rođena s tim. To u meni živi otkad sam se rodila jednostavno. Ja sam propjevala, nisam propričala. Ja sam lavica. Moraš se roditi u znaku lava da budeš jak, samopouzdan. To sam ja! Mislim da ću dogurati daleko - kaže Aleksandra, a hoće li i žiri biti samouvjeren oko njezinog talenta, ostaje nam za vidjeti.  

Puno zabave i uzbuđenja donosi peta u nisu audicijskih emisija popularnog showa Supertalent u kojoj ćemo upoznati kandidate koji će svojom točkom oduševiti žiri, kao i one koje će žiri poslati kući, a jedna natjecateljica nezadovoljna komentarima žirija, uz potporu Renea, vratit će se na pozornicu i svakome od žirija stisnuti X. Ne propustite još jednu uzbudljivu emisiju Supertalenta, showa koji pomjera sve granice, ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • magdallenaa 09.04.2016.

    sto me ova tzv. operna pjevacica (ne mogu joj se imena sjetit) zivcira...uzasno iritantna, umisljena zena

  • GusIač 09.04.2016.

    Žali Bože vremena i truda, bolje da se ne povlače tuda. Moj talenat je najbolji, kopam ko veliki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare